Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.4.2012 11:43:10)
|
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: zaha koliko se mrsa i za koliko vreme vidis rezulatate? 1 - 3 kg za taj dan. Eto Lejla Ka je proslu sedmicu drzala dijetu mjesecevu jedan dan i otislo 2 kg, Jasmin 1 kg. Kazu da djeluje, e koliko cemo smrsati vidjecemo. A odmah sutra se vagamo [sm=smiley36.gif] Da vam kažem, ja sam "izgubila" 2kg za tih 24h, znači vagala se na početku i na kraju dijete. Međutim, to vam nije gubljenje samo nagomilanih masnoća, već se izbaci i dosta vode koju i pijete da se organizam "izapere". Kad se vratite uobičajenom režimu vrati se 1-1,5kg za par dana, ali opet to nisu masne naslage već se organizam vrati u normalu. Mislim i da ovakvo "izapiranje" pokrene metabolizam, pa ko je zaglavio na nekoj cifri i čini mu se da se samo tu vrti preporučujem da odradi makar jednu. Ja ove nedelje neću, idem malom operisati krajnike tako da ću na KCU dijetu [sm=smiley36.gif] Izvagam se jutros obučena i 67kg, ja prezadovoljna. Onda skontam da napravim eksperiment i skinem se u veš i izvagam 66kg. E ne mogoh povjerovat da pamučni duks i trenerka imaju čitavu kilu pa bilesi odem na kuhinjsku vagu i izvagam samu odjeću [sm=smiley36.gif]. Pošto je kuhinjska puno preciznija pokaza mi 720g. E pa svašta, kila +/- zbog odjeće. Zaključak, vagajte se o'natural [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|