|
drznica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (26.11.2011 20:37:49)
|
IZVORNA PORUKA: mamina princeza Ne rekoste mi koristil ko od vas one trudnicke jastuke i za dojilje. Mene vec nesanica lovi iopsano .. ne mogu da se namjestim. Stomak mi je solidno porastao u zadnje vrijeme i bebica je kazu naprednija i cini mi se da je sad kao proslu trudnocu pocetkom 9 mjeseca. Ne znam mozda s eja samo osjecam tako jer mi je pobava katastrofa pa sam ko balon sama sebi.... Udebljala sam se opet solidno ... vagala se kuci i dobila sam opet 3,5 kg za mejsec - ukupno oko 8 - 8,5 kg sam se udebljala. Valjda kad proradi probava ode koji gram :) Koristim ja...kupio mi dragi za godisnjicu braka...znaci od augusta imam jastuk od silikonskih loptica, i stvarno je super za spavanje. Posebno nocima kad ne mogu da zaspem. Dobro je to sto ga poslije mogu koristiti za dojenje, pa kad [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] bude sjedila... Koštao je 80,00KM ali stvarno vrijedi...ima i jeftinijih varijanti ali nije im punjene kao ovaj vec je spuzva ili neki drugi materijal!
|
|
|
|