dush -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (2.12.2011 17:20:33)
|
Virim, virim, da vidim sta se desava kod vas prije nego se javim :) Drznice i plava, cestitam na bebicama!!! Nadam se da cete se brzo oporaviti i napisati nam vase porodjanje price. Vidim ima i novih clanica, drago mi je da ste dosle, da se mozemo druziti... Evo mene kuci napokon. Mirovanje i lezanje do daljnjeg. Ne krvarim vise, ono posteljice sto se je odljustilo se zarasta, nadam se da se nece vise ljustiti. U bolnici sam pila buskopan 2-3 dana, poslije su mi rekli po potrebi, mada ne znam ni sto su mi ga dali, kada nemam nikakvih grceva u stomaku. Jedino sto me je jucer bolio stomak i danas malo, ali nista strasno. Doktor je rekao do daljnjeg samo do wc-a i na tus. Medjutim, doktor je jedan dan slusao bebino srce i rekao da sporije bije nego sto bi trebalo i da ima aritmije i da ce sutradan napraviti UZ da vidi sta je. Ne moram vam reci da sam taj dan umirala dok nije doslo to sutra. Na UZ-u nije vidio nista da bi bilo pogresno sa srcem, velicina srca je ok, na lijevoj strani je smjesteno, sve je zatvoreno i da ne zna sta je. Rekao mi je da idem specijalisti kardiologu u Ljubljanu da vidimo sta ce on reci, jer kao on ima bolje aparte za UZ i kao strucnjak je za te stvari. Tako da sada cekam odpusnicu iz bolnice i broj telefona tog kardiologa u Ljubljani da se narucim. Nadam se da ce sve biti ok. Na UZ-u sam bila najmanje 45 minuta, bebu je citavu pregledao, tako da sam se nagledala rukica, nogica, sakica koje se stiscu i prstica na rukicama i nogicama. Nadam se samo da ce biti sve OK sa srcem da mozemo onda da se radujemo. Nije uspio vidjeti je li musko ili zensko jer je imao - imala noge sastavljene, ali kaze mora da je curica cim noge drzi sastavljene [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|