Lulu_08 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (12.12.2011 10:56:38)
|
IZVORNA PORUKA: mamich Djana,da to su nasi trogodisnjaci,hehe...meni i tebi bas sudjene ove prestupne godine [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Narucena sam kod doktora sada u cetvrtak,Ako Bog da..samo da bude sve ok,termin poroda po mojo racunici bi trebao biti 07.08.2012. god.. Ej mila fakat nisam skontala da su nam ove prestupne godine ključne haha, a fakat vidi jesu hahahaha.. Super je to, a odlično vidjeti da neko dijeli slično iskustvo. Moj termin bi trebao biti 22.07.2012. aBd!!! IZVORNA PORUKA: teacher75 djana, meni se stomak puno poceo prije primjecivati u ovoj sada trudnoci nego prije. evo sad gledam ove svoje slike kad sam bila 7mj. sa lanom (imaju na prvoj stranici bas ove teme) i cini mi se da sam i sada tu negdje sto se tice stomaka, mada imam par kila vise nego prosli put ali i u trudnocu sam sada usla sa 2-3 kg vise nego prije a sad i vise jedem, ja jedem sve suho, uzas, ne mogu varivo nikako. imam probleme sa hemeroidima, al djaba, ne mogu se natjerati da jedem zdravije Ma slicna skroz situacija ovdje, vjeruj da mi se gadi miris pojedinih variva a i ja bih samo jela kifle sa pavlakom da ikako mogu hahaha... IZVORNA PORUKA: gerberka IZVORNA PORUKA: Djana Sad kontam moze biti i do konstipacije, a mozda se i materica siri? šta ti je ovo? Opstipacija je izostanak spontana pražnjenja crijeva, a konstipacija označava stanje kada osoba ima rijetke, tvrde, oskudne i suhe stolice, ali i promjenu u rutini pražnjenja crijeva, vrlo često praćenu osjećajem nepotpuna pražnjenja. Kod mene je baš konstipacija, odnosno promjena u pražnjenju, tvrdo i nepotpuno pražnjenje itd itd.
|
|
|
|