teacher75 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (17.12.2011 10:20:55)
|
IZVORNA PORUKA: gerberka IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: treće teacher, žao mi je, zadaj čajeve, jesi li radila vag. bris na svoje insistiranje ili zbog bact. u urinu? na svoje insistiranje, jer mi napamet dadnu vaginalete koje mi samo privremeno pomognu ili ne pomognu, pa rekoh ciljano da vidim sta je u pitanju., urino kultura mi uredu a uvijek imam dosta bakterija u urinu, pa rekoh mozda je zbog bijelog pranja, pa da i to provjerim isto i kod mene..meni dr kaze da je opci nalaz urina validniji..zbog steilnih urinokultura sam se mogla zapustiti jer sam imala upalu mokracnih kabala, a amim tim se pocela otvarati... ja sam i u prosloj trudnoci sve do kraja imala stalno bakterije, nekoliko puta koristila vaginalete, nije me nista boljelo al jednostavno naalz urina svaki put takav. sve hvala bogu proslo kako treba. evo i sad me nista ne boli, e sad ne znam do cega je, imala sam jednom davno kad nisam bila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image]upalu mokracnih kanala i bas me boljelo i malo piskila krv i uvinim cajem sam bila uspjela to sanirati ali u trudnoci nije preporucljivo piti uvin caj. cekacu i ovaj vaginalni bris da nalaz bude gotov da vidimo mozda je od toga
|
|
|
|