Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (20.12.2011 12:14:55)
|
Juhu evo i mene da se javnem.Dosli smo kuci, sinoc.Uh ovdje snijega majko mila, Raja ringe ti kszes ja donijela snijeg, a ovdje veci 2x, al ja ga bas volim , jedva cekam da mm dodje sa posla ,pa da ga natjeram negdje u setnju, znam da ce se buniti, da je pospan,umoran,ali svojoj trudnici,ne moze reci ne.[sm=smiley1.gif] Raja, ja uvijek nisko osjecam bebija, odmah iznad one lnije gdje zavrsavaju stidne dlacice, a i dr uvijek tuda UZ gleda, tj ispod pupka, a procitala sam da materica sa napredovanjem trudnoce penje se gore vise iznad pupka, kazu da je sada kod nas oko 2cm iznad pupka.Mene moja [sm=duda.gif] jutros malo lupkala samo na jednom mjestu sa ddesne strane, ko nogicom da lupka, dusa mamina samo neka se vrti.[sm=smiley1.gif] Kako si ti ,kako je na poslu?Cuvaj se po ovom snijegu da se ne kliznes gdje.Mi aBd jos koji dan pa ulazimo u 6mj [sm=smiley1.gif] Veki aki dje si mi ti, kako si?Hajmo praviti snijeska, ja sam luda za ovim snijegom, rekla sam mm da cu mu napraviti jednog ispred kuce dok dodje sa posla[sm=smiley36.gif] Kze on bolje napravi kakav kolac.[sm=jezicek.gif]. Ostale [sm=nosecka.gif] saljem vam jedan veliiiki [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|