| 
				  lepetetka ->  RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri  (30.1.2012 11:00:25)
			   | 

IZVORNA PORUKA:  Djana         IZVORNA PORUKA:  veeseelaa      Naprimjer: ja ne dozvoljavam psovanje mom djetetu, kada se desi da se meni omakne, ja sjednem pored nje i izvinem joj se i kazem da sam pogrijesila, pa nastojim to ne raditi vise. Takodjer kada se desi to mom muzu zamolim ga da joj se izvine, prvo mu je bilo smijesno - kasnije je skontao zasto       isto      Što se tiče druge djece, kad uvidim da je dijete neodgojeno nastojim da se moje dijete nikako više s tim djetetom ne druži   Možda sam rigorozna al šta da se radi   Djeca zaista upijaju      Neki dan smo bili u igraonici Bambi, ja ostavila malenu samu i ne prodje malo ona plače, traži me   Kaže tamo djeca psuju i govore ružne riječi   I ona se sama ne osjeća dobro s takvom djecom   Moram reći da se radilo o dječacima   Prosto mi nije jasno šta je sa roditeljima istih??? Bože sačuvaj             Slazem se [sm=smiley1.gif] i potpisujem!             Veselaa nisi u pravu, nije riječ da li je dječak ili djevojčica, nego upravo kako roditelji odgajaju, i ja kad lanem izvinem se, i on zna da to ne valja i ne psuje, kada mm lane on ga naruži i kaže nemoj baba psovati (prije je bilo "nemoj soviti")[sm=smiley1.gif]  A kod moje jetrve troje djece :dva muška i curica, vjeruj ona lane ko kočijaš, i ja i nju naružim ako je moj E tu i kažem joj kako to ne valja, kako je ružno..A sina joj nisam čula da je psovao još je stariji od curice [sm=zmeden.gif] 

| 

| 

| 

|