razmjena duplića (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Skupljanje



Poruka


Borisova mama -> razmjena duplića (5.1.2008 13:25:18)

na nekim forumima sam vidjel ada mame vrlo uspješno razmjenjuju dupliće raznih sličica koje njihova djeca žele skupljati: npr Životinjsko carstvo ( koje je uz sve i edukativno), Ninje, Kiti, barbi itd.

Razmjenom duplića možemo utjecati i na kućni budžet :) ma ko bi nakupovao sve te sličice i što raditi sa masom duplikata. U ninjama npr na 10s sličica nađem 6-7 duplih a tek 3-4 nove ( ako i toliko)
Dakle, ima li zainteresiranih?




Monia -> RE: razmjena duplića (5.1.2008 21:38:12)

To je super ideja,reci mi koje slicice skupljate?




Borisova mama -> RE: razmjena duplića (6.1.2008 12:55:37)

mi smo mali. Imamo 4 godine. :) skupili smo nešto Ninja kornjača i počeli Životinjsko carstvo ali tu nemamo dulića jer Boris voli svuda lijepiti životinjice sa duplih sličica. No, bit će sigurno.
skupljamo i neka kinder jaja pa smo npr dugo tražili žutog gorilu sa naočarima. Na kraju smo ga dobili ali, eto i to dolazi u obzir za zamjenu. Npr Imamo tri Asteriksa a ni jednog Obeliksa.

naravno, ovo zadnje vrijedi samo za susrete na kafici ili slično. malo je poskupo kada bi se slale figurice preko bijala svijeta [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Monia -> RE: razmjena duplića (6.1.2008 19:57:52)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Naravno,bice mi zadovoljstvo.Mi smo stariji ali imamo slicica,figurica itd...




Stranica: [1]