zaha baš mi je žao, ali već sam bila vremenski sve isplanirala, bit će prilike aBd...[sm=smiley1.gif] malenaa iskreno i ja sam se pitala šta ti je sa postovima [sm=jezicek.gif] ja kontala malenaaa haker [sm=jezicek.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
emi7908 -> RE: Ruka podrske (11.10.2012 10:44:52)
fina kafica a drago mi što upoznah i Muaa i emi7908 ,
I meni je drago što sam te upoznala mada sam tek na kraju skontala nik[sm=smiley36.gif] a cujica med,medeni ...
Sinoć smo nešto dogovarali i sa Miracle pa ne znam je li se Višnja čula sa njom? Mada je ovo super što si uspjela, nazovi je da ne bi slučajno čikica promjenio mišljenje..
sad se Maida javila rekla da ce njen muz vidjeti kad se vrati s posla...sporet je u odlicnom stanju... samo su oni skinuli onaj utikac jer im valjda trebao za nesto...ona to ne smije sama ...pa ce on to vratiti i isprobati kad doje s posla ...
muaaa -> RE: Ruka podrske (11.10.2012 11:30:32)
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
sad se Maida javila rekla da ce njen muz vidjeti kad se vrati s posla...sporet je u odlicnom stanju... samo su oni skinuli onaj utikac jer im valjda trebao za nesto...ona to ne smije sama ...pa ce on to vratiti i isprobati kad doje s posla ...
Super A taj utikac nije problem namjestiti,kablo novo i prikopca i eto
Bas mi je drago da je ispravan[sm=bravo.gif]
leona81 -> RE: Ruka podrske (11.10.2012 11:42:13)
ja nisam mogla doci zbog M. mislim da bi bilo dobro da organiziramo jos jednu kafu krajem mjeseca?
malenaa -> RE: Ruka podrske (11.10.2012 11:43:21)
eh drage moje evo sad vidjeh s mm ja imam mikrovalnu za pokloniti nasoj forumasici. moja stoji slabo je koristim skoro nikako... pa eto ako joj treba ja poklanjam :)
eh drage moje evo sad vidjeh s mm ja imam mikrovalnu za pokloniti nasoj forumasici. moja stoji slabo je koristim skoro nikako... pa eto ako joj treba ja poklanjam :)
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ovo super zvuci [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
MashAllah,kada nesto radite iskreno onda ishod mora biti pozitivan..
muaaa -> RE: Ruka podrske (11.10.2012 11:54:44)
IZVORNA PORUKA: malenaa
Malena, Jopet si hakova[sm=jezicek.gif]
Za mikro.[sm=bravo.gif]
malenaa -> RE: Ruka podrske (11.10.2012 12:05:42)
hehe muaa... ja sam ti haker, samo nemaam to RR uhodim vas..znam sta ste radile prosle noci [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif]
malenaa -> RE: Ruka podrske (11.10.2012 12:30:10)
Visnja , zena koja pravi torte zeli pokloniti nekome za Bajram tortu ja sam predlozila nasu forumasicu, nadam se da je ok. molim te posto ti zna spodatke nase forumasice da ti dam njen kontakt na fb pa joj se javi cim prije A-torte Sarajevo
Mala Selma -> RE: Ruka podrske (11.10.2012 12:54:47)
Ja nazalost nisam mogla doci sinoc na kafu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Valjda ce se organizirati opet pa da i ja prisustvujem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Divno je sto nekoga bar na tren mozemo obradovati...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Maida [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] svaka čast. malenaa prelijepo i za mikrow. a i za tortuuu, mogu misliti kako će joj se obradovati za bajram dječica [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif]
Amani neke stvari se ne mogu rjesiti tako brzo...pa plasim se ni njena situacija...[sm=smiley13.gif]imacemo opet za neko vrijeme neku kaficu...
Super Beba -> RE: Ruka podrske (11.10.2012 18:08:41)
Višnja - do kad će tvoj račun biti otvoren za ovu forumašicu? Je li npr. OK ako i se i narednih mjeseci vrši uplata sa naznakom "Za RR forumašicu"...Ne bi to bila neka cifra, ali eto, od srca bi bilo u svakom slučaju...