Dječiji teniski reketi (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> »Mrdajmo« zajedno



Poruka


triplemama -> Dječiji teniski reketi (5.11.2008 0:36:18)

Ne znam kud bih sa temom pa stavih ovdje.
Moje dvije kćerke bi išle na tenis 7 i 8 god.
Intersuju nas reketi: koji su najbolji za taj uzrast i gdje bi se mogli kupiti dobri polovni (jer djeci se nikad nezna hoće li se predomisliti) može i u SA.




Mrva -> RE: Dječiji teniski reketi (5.11.2008 9:39:38)

Ja zbilja nisam sigurna gdje se mogu kupiti polovni, ali imas ten. rekete za djecu u Intersportu u Mercatoru. Ja cu svom sinu, ukoliko ako Bog da bude zagrijan za tenis kao mama, kupiti Wilsona za djecu, a mama ima Wilsona za odrasle, pa cemo jedno-drugo trenirati.
Ukoliko bas zelis polovne, mogu te uputiti na par teniskih skola u Sa, pa se tamo mozes raspitati za polovne rekete za djecu. Takodjer mozes vidjeti u teniskom centru Stup, pored Stanica na Stupu www.tcs.ba 
Eto, ne znam kako ti jos mogu pomoci! Jedino da malo igram tenis sa tvojom djecicom, ipak nisam igrala godinu dana, a tako sam pozelila!




triplemama -> RE: Dječiji teniski reketi (5.11.2008 23:54:38)

Hvala Mrva, mislila sam za početak polovne zato što neznam da li će se predomisliti i htjeti se baviti nekim drugim sportom. A i trebaju nam 2 pošto su njih dvije. Ako budu ostale pri tenisu naravno da ću im kupiti nove ali trenutno nam  je jako slab izbor u Intersportu 3-4 reketa za djecu različitih veličina i proizvođača, a cijene ohoho. 




lesliebrody -> RE: Dječiji teniski reketi (19.6.2023 8:21:05)

Za djecu od 7 i 8 godina preporučuju se reketi veličine 23 ili 25 inča. Najbolji reketi za djecu u tom uzrastu su Wilson US Open Junior, Prince Attack Junior, Street Kids teniski reket, Hello Kitty Pink Junior, Wilson Burn Pink Junior, Wilson Burn Black Junior, Teniski reket Gamma Junior i Marvel Spider-Man Junior.

U Sarajevu možete pronaći dječje teniske rekete u sportskim prodavnicama Intersport i Teniswil . shell shockers 2




vtyleste -> RE: Dječiji teniski reketi (9.10.2023 5:23:33)

A i trebaju nam 2 pošto su njih dvije drift boss




Stranica: [1]