bebbe RR -> RE: 10.nedjelja - krvarenje ili...? (6.11.2008 0:13:11)
|
Slusaj, bas kao sto su ti i ostale zenice rekle - gledaj da sto manje panicis, iako, znam, lakse je to reci nego i realizovati, ali, najbolje je da se skuliras i da si cim umirenija. Imas pregled sutra, pa ces vidjeti. Nadam se da nije nista. Ako te moze utjesiti, evo ti moje iskustvo: Ja oduvijek imam "bijedne", veoma "light" i kratke menstruacije. Skontala sam da sam trudna tek s punih deset sedmica jer sam imala dva takva mala krvarenja kakva ti opisujes i protumacila ih kao menstruacije, a to sto mi je bilo cijelo vrijeme muka objasnjavala sam sebi nekom dugotrajnom stomacnom infekcijom. Evo, sada sam u 36. sedmici trudnoce. Beba je OK i nema nikakvih problema. Hvala Bogu... Isto tako, moja najbolja prijateljica je prokrvarila, i to prilicno, u 11. sedmici. Bila joj je to prva, dugo cekana i zeljena trudnoca i uzasno je panicila. Naredni dan je otisla doktoru i dobila, mislim, progesteronsku terapiju. Njenoj bebari je sada skoro tri godine i sve je teklo kako treba. Eto... Samo budi pozitivna. Saljem ti i svoje vibre. I od srca zelim sve najbolje!
|
|
|
|