RE: dr.Vahidin Katica (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište



Poruka


moni -> RE: dr.Vahidin Katica (25.2.2014 10:39:39)

Meni je radio carski i opet kao i za sve sve sto je vezano za doktora Katicu naj, naj.Samo rijeci hvale za ovog vrhunskog doktora, covjeka.




Yamas -> RE: dr.Vahidin Katica (26.2.2014 8:52:10)

I meni je radio hitan carski. Strucno i smireno, sve super proslo, kao i oporavak :)




ja_25 -> RE: dr.Vahidin Katica (26.2.2014 10:02:48)

DR. Katica je odlicno uradio, rana je super i brzo zarasla. Medjutim, jedan dio rane mi je poceo kasnije curiti i kad sam uradila bris privatno rekli su mi MRSA. Kada sam otisla na GAK, oni nisu dali reci da je to MRSA,vec neka obicna bakterija[sm=zmeden.gif]. I to je onda brzo zaraslo i kad sam radila ponovo bris bio je sterilan.




lila25 -> RE: dr.Vahidin Katica (4.3.2014 16:19:25)

Ma kazu da je gore bas zastupljena MRSA ehh sad kako ko ima srece....




HaNNicAA -> RE: dr.Vahidin Katica (28.3.2014 20:12:26)

Pozz svima, mene je takodjer porodio dr. Katica, provocirani porod jer nisam znala zadnju menstruaciju, ugl na gel me porodio u svojoj smjeni. Sve pohvale




ajla86 -> RE: dr.Vahidin Katica (10.5.2014 11:02:27)

mene inace vodi dr Nikulin i sad je na godisnjem i predlozio mi dr Katicu ili dr Dekovica...
zanima me kakav je ov dr obzirom da imam jakoooo rizicnu trudocu i treba mi koji je malo vise detaljan iima bolje "oko"...
kako ide narucivanje kod njega...




maca76 -> RE: dr.Vahidin Katica (10.5.2014 11:25:25)

IZVORNA PORUKA: ajla86

mene inace vodi dr Nikulin i sad je na godisnjem i predlozio mi dr Katicu ili dr Dekovica...
zanima me kakav je ov dr obzirom da imam jakoooo rizicnu trudocu i treba mi koji je malo vise detaljan iima bolje "oko"...
kako ide narucivanje kod njega...


I mene vodi Nikulin,ali kad god mi je bilo hitno i njega nije bilo isla sam kod dr.Katice. Meni je super i uglavnom znam za sve pohvale vezane za njega. Moja kolegica je imala rizicnu trudnocu i vodio dr.Katica i porodio na carski. Uglavnom je bila zadovoljna i sve hvale za njega. Ja cu sad kod njega dok mi nema dr.Nikulina.




Merylin -> RE: dr.Vahidin Katica (10.5.2014 15:17:07)

Meni je trudnoću vodio Nikulin i kad se porađala bio je neki xy doktor. Porodila se i izađe posteljica, babica je pregledala i dala tom mlađahnom doktoru da pregleda. On je uze, kao da mu se gadi, provrti je po rukama i reče da je sve ok, da me šiju. Srećom, babica je rekla da bi voljela da neko iskusniji pogleda posteljicu i tada su našli Katicu, koji je iz prve uvidio da nedostaje dio. On me "očistio" i zašio, rez se i ne vidi, kao da se nikad nisam ni porodila. Dok me nisu uspavali objanio mi je postupak, razgovarao sa mnom... Od mene ima jedno veliko HVALA!




ajla86 -> RE: dr.Vahidin Katica (11.5.2014 22:43:39)

proslu trudnou sam isla kod Dekovica kad bi Nikulin bio na godisnjem i nisam bas odusevljena...
koliko ga hvale ja to na svojoj kozi nisam dozivila...
ja sam naporna apcijentica sa hiljadu pitanja pa da valjda ce biti voljan da me saslusa i odgovori...
kako ide narucivanje kod njega...ja u ponedeljak il u utorak moram na uz...




aaamra -> RE: dr.Vahidin Katica (21.5.2014 0:36:02)

ja se slazem sa svima vama koji imate pozitivno misljenje o dr.katici,zna svoj posao sto je najbitinije i nikada nisam licno upoznala zenu ili majku koju je porodio da je ista lose o njemu iznijela!u 26.toj sam sedmici moje kriticne trudnoce i svu nadu polazem u dr.katicu!!!hvala mu na svemu!!!
P.S.dali ima neko broj dr.kacile da se bezveze ne namecem i smetam mu u radu,moj muz i ja se zelimo maximalno posavjetovati sa njim,nebih da isnosim privatne razloge povezane sa problemom moga ploda[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]




irenaSA -> RE: dr.Vahidin Katica (20.11.2014 14:10:21)

Za sve one koje će tragati za info o doktoru koji bi ih trebao poroditi...Vaš izbor ili slučajnost, ukoliko niste imale nekih drugih opcija, nije mogao biti bolji.
Ne postoji dovoljno riječi kojima bi se mogla iskazati sva ljudskost i profesionalnost dr. Katice...kao što ne postoji dovoljno riječi kako bi se reklo HVALA na svemu što je učinio za nas
Upoznala sam ga u prvoj trudnoći gdje mi je ulio i vjeru i nadu...a sa drugim djetetom i porodio...
Vrlo je istrajan, detaljan, sposoban...no sve to i nije toliko bitno koliko se prema svakoj ženi odnosi kao prema sestri ili majci...voli i zna se dobro našaliti i ohrabriti vas kada vam je najteže...Nikada neću zaboraviti njegov odnos i požrtvovanost kako bi moj sin sretno stigao na ovaj svijet a ja ostala čiste svijesti i zdrave pameti.
NEIZMJERNO HVALA
Sreća da sarajevsko Jezero ima i ovakvih ljudi i doktora...
Kada bih opet radjala opet bih brigu o dolasku na svijet mog djeteta prepustila njemu!

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]






mommyToBe -> RE: dr.Vahidin Katica (9.12.2014 10:18:05)

Bicu kratka. Mislim da je pomenuti doktor,kao ivecina ostalih, odlican i za pohvalu samo u slucajevima urednih trudnoca. kod mene je napravio strasan propust i samo ne dragi bog i moja intuicija poslala po jos jedno misljenje. Beba i ja smo sada ok,a bili smo "za dlaku" od spontanog,sve radi brzine i nedostatka vremena doktora. Sretno svim mamicama :)




lepetetka -> RE: dr.Vahidin Katica (9.12.2014 12:27:14)

Prvi put kada sam rađala porodio me dr. Katica, sve pohvale za njega zaista, kao da me poznavao 100 godina [sm=smiley36.gif] pomagao mi, šalio se, zašio ranu, ni osjetila nisam (za razliku od drugog poroda-tada mi je gore bilo šivanje).. Hvala mu puno!!!
Želim mu puno zdravlja, dobrog i kvalitetnog rada i zadovoljnih pacijentica-budućih mama.




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]