| 
				  bebano ->  RE: pedijatar  (27.8.2009 20:53:59)
			   | 

IZVORNA PORUKA: mojbebac      cao svima!!   po prvi put sam na ovom forumu, i molim za pomoc! moj bebac ima tri mjeseca, danas smo bili na kontroli, dr ju je gledao na UZ i rekao kako mu se cini da joj je bubreg malo pomjeren, i dao mi br. neke dr Vegar u SA. citala sam na forumu ali je niko ne pominje, pa vas molim ako neko zna nesto o njoj da mi javi, ili preporuku kod kog pedijatra da je vodim! unaprijed hvala i pozdrav svima! srdacan pozdrav svima!!!           Draga mojbebac prije svega dobro dosla na forum.       Dr Sandra Vegar je djeciji radiolog i vrstan strucnjak. Ona ti, pored toga sto radi na klinici, privatno radi i u pedijatrijskoj ordinaciji Mali svijet koja se u Sarajevu nalazi u ulici Hamdije Kresevljakovica 7a. Ja sam svog sincica vodila tamo na redovno snimanje kukova,kada je bio mali bebac i jos par puta radi nekih drugih problema. Ono sto hocu reci je da sam zadovoljna. Br telefona ove ordinacije je 033 226 034 pa mozes nazvati i sve se dogovoriti. Svako dobro tebi i tvom bebacu. 

| 

| 

| 

|