Kupovina odjece preko FB-a! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Silver -> Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 20:24:19)

Sigurno ste vidjeli gomile domavljaca i preprodavaca, najcesce H&M odjece, kako za odrasle tako i za djecu, narocito za djecu!
Ja sam jednom narucivala i dobila naruceno, platila po pouzecu! Drugi put, kod drugog prodavaca, koji je trazio novac unaprijed, par dana prije nego sam se odlucila za narucivanje, doticna ugasi profil i kasnije saznam da je dosta zena olaksala za dosta para!
[sm=hudicek1.gif]

Da li ste vi imale slicnih iskustava?

stella -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:10:39)

do sada sam imala pozitivno iskustvo[sm=smiley1.gif]

mamina princeza -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:15:09)

ja imam pozitivno iskustvo ... narucivala sam nekoliko puta malo je bilo zastoja u isporuci al sve uredno doslo na kraju ... mada nisam cesto jer kad odem na more ili negdje gledam da kupim dosta toga u HM ili C&A. A i sama se pomalo bavim ovom vrstom trgovine .. istina kod mene za sad nema HM al vidjecemo na sta ce izaci .:)

Silver -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:15:40)

Ja sam maloprije narucila ponovo djecaku pantole i neke majice! Zato sam i pitala, generalno kakav je utisak!?

Meni je malo "suhveli" kad se traze pare unaprijed, mada i prodavcima moze jednako biti zeznuto kad naplacuju prilikom isporuke, sta neko jednostavno ne uzme robu!? Eto najbolje je kupovati po radnjama, ali sta cu kad mi se ponekad nesto svidi a nemamo radnje [sm=smiley1.gif]

ziki -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:23:11)

Poručival sam preko 3 osobe. Sa dvije sam prezadoovljna a jedna me dobro olakšala[sm=hudicek1.gif]

Silver -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:23:18)

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ja imam pozitivno iskustvo ... narucivala sam nekoliko puta malo je bilo zastoja u isporuci al sve uredno doslo na kraju ... mada nisam cesto jer kad odem na more ili negdje gledam da kupim dosta toga u HM ili C&A. A i sama se pomalo bavim ovom vrstom trgovine .. istina kod mene za sad nema HM al vidjecemo na sta ce izaci .:)

Pa ako te ima na FB, salji mi pp [sm=smiley1.gif] kako da te nadjem!

Emica_sa -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:25:27)

IZVORNA PORUKA: Silver

Ja sam maloprije narucila ponovo djecaku pantole i neke majice! Zato sam i pitala, generalno kakav je utisak!?

Meni je malo "suhveli" kad se traze pare unaprijed, mada i prodavcima moze jednako biti zeznuto kad naplacuju prilikom isporuke, sta neko jednostavno ne uzme robu!? Eto najbolje je kupovati po radnjama, ali sta cu kad mi se ponekad nesto svidi a nemamo radnje [sm=smiley1.gif]

nemoj nikada davati pare unaprijed[sm=smiley1.gif]

muaaa -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:26:54)

Ja nebih ni narucivala preko nekog koga licno neznam

Miracle*3 -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:27:36)

Hej m.princezo sta prodajes? Posalji mi link

mamina princeza -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:27:38)

Silver ne znam ni da li te imam u prijateljima na fb na svom profilu ....posalji mi pp molim te.
ovo sam ja pocela nedavno sa prijateljicom koja s emalo vise nagazuje jer ja nisam bas s vrmenom najbolja trenutno jer sam nedavno dosla na posao sa porodiljskomg pa se jos stelim da sve uklopim. znaci nema tu jos puno stvari koliko smo zeljele i imamo namjeru u bliskoj buducnosti to sve siriti....

lepetetka -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:27:59)

ja nisam do sada kupovala preko FB

Hanady RR -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:30:45)

ja jesam...
od ovih što H&M tuše...
s tim da nikada nisma dala novac unaprijed...i nisma nikada veliku količinu naručivala...

samo ono u hitnosti nekoj ako nemam nikoag do mojih u vrmenu d ami dostavi isto...

mislim meni je i jasno da neko preko 50 Km narudžbe traži uplatu ranije...
al mi nije jasno kad neko naruči 300 Km dojednom i da tolike novce nekome ko mu neda ni priznanicu nikakav papri niti dokaz o uplati...

zato...
nisma imal loša iskustva...

mamina princeza -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:31:40)

Miracle poslajem ti ... uglavnom djecije stvari za sada haljinice, cipelice , torbe za bebe,.... ako ti vec nisam slala zahtjev posaljem ti sutra ...

teacher75 -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:33:08)

kupovala sam od zena kojima se placa pouzecem i jednom samo od jedne kojoj se placa unaprijed ali sam se raspitala i dosta zena je uzimalo od nje i nije prevarant tako da sam zadovoljna svime sto je stiglo do sad

Anoniman -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:33:52)

ja sam jedno kupila nesto preko FB, Platila sam pouzecem. Unaprijed ne bih nikad nikom...
Mislim da smaraju i da su digle cijenu

draguljče -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:35:05)

Ja se baš nikako ne smijem usuditi da kupim nešto na taj način. Meni obično malo što šta stoji pa baš ne znam kako bih kupila da ne probam.

leona81 -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:35:49)

de i meni posalji link za kupovinu kod tebe na FB

enči80 -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:37:39)

Kupujem i imam pozitivno iskustvo[sm=smiley1.gif]ali ne dajem pare unaprijed.

mamina princeza -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:37:42)

ja nisam nikad uplacivala unaprijed ... a nisam ni ja trazala unaprijed... to mi je glupo. ok kad us velike sume u pitanju al sto hanady rece pa ko cvce naruciti toliko od nekog lijevog...

Adana -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:40:49)

Kod tebe?
Hajde salji PP na FB... [sm=smiley1.gif]

ElmaB -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:44:18)

ja nisam nikad uplacivala unaprijed ... a nisam ni ja trazala unaprijed... to mi je glupo. ok kad us velike sume u pitanju al sto hanady rece pa ko cvce naruciti toliko od nekog lijevog...

Haj i meni pošalji link na fb, pa da od tebe kupujem.

Silver -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:47:50)

Meni posalji ime ovdje na RR u privatnoj poruci! nemam te na FB! :)

Hanady RR -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:47:50)

i meni[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

minie -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 21:59:03)

Jesam ja jednom preko FB i nekoliko puta nesto s PIK-a. Ugl platila sam kad sam preuzela robu i nije bilo problema. Kupili smo i malenom kolica sa AS, covjek ih poslao iz BL i mi plaitli tek kad samo ih detaljno pregledali (a bila su nova). Mada ne mislim nista posebno kupovati u buducnosti.

teacher75 -> RE: Kupovina odjece preko FB-a! (11.3.2013 22:00:56)

mamina princezo, posalji i meni[sm=smiley1.gif]

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>