nikita -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (22.6.2010 12:10:49)
|
IZVORNA PORUKA: selina gdje ste mile,de mi recite od kada smije beba da jede bundevice od kojeg mjeseca???? i imal gdje tablica ishrane gdje se moze vidjet od kad sta ide???? hvala unaprjed selina tikvicu mozes medu prvi, ja sam sa 5,5 mj uvela mrkvu, tikvicu, jabuku, to sam prvo , trebalo nam je 10ak dana da uopce zna kako otvarat usta i gutat. Uzmi tikvicu par dana skuhaj i izblendaj, dok se navikne na taj okus pa onda tako jabuku itd. Kad to proba onda mozes dodavati krompir i rizu uz to, uz jabuku krusku, isto tako par dana daji isto npr 3-4 dana jabuka-kruska, pa onda 3-4 dana tikvica-riza, pa onda mrkva-krompir....E onda kad to sve probas daj joj i bananu..Tako sam ja radila...nama je sad 7 mj i par dana i osim toga jos smo samo probali breskvu i marelicu, znaci nemoj zuriti ni sa cim. Sad hB meni maleni super jede, i da, u te sve kasice mozes dodat kasikicu dvije Neste kukuruz riza dat ce bolji okus hrani, moj bolje jee otkad to dodajem. Ako te jos nesto zanima , pitaj, nemam mnogo iskustva al mogu ti reci kako smo mi...
|
|
|
|