Anoniman -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (20.10.2010 23:07:01)
|
Hvala vam puno drage nase [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kod nas je malo specificna situacija, kao sto rekoh od treceg mjeseca je pocela odbijati flasicu i ja je odvedem doktoru, oni me napali, kao dijete super, dobro napreduje, kao nece flasicu zbog vrucina i zubica, probajte na kasiku. brzo posle toga ja je pocnem dohranjivati jer mlijeko na kasiku davati je bila nocna mora, davala sam i spricom i pipetom, nema sta nisam radila. Opet sa 4,5 mj mi slabije jela ja je odvedem, naprave me budalom, kao dijete zdravo idite kuci, bila sam inventar kod dr. I tako sve do prije mjesec dana kad joj nosic procurio i posalju je otorincu da je pregleda, dijete hronicnu upalu usiju, ostecen sluh, treci krajnik i upalu grla, kao ko zna koju po redu jer su se džepići stvorili na krajnicima od upala, a zlatni nasi pedijatrii. Tako da je ispalo da moje dijete nece flasicu zbog usiju jer ga bole kad vuče cuclu, sad hvala Bogu uz terapiju napreduje, ali nece AD, moguce da se odvikla od ukusa i da joj se vise ne svidja.
|
|
|
|