animagical -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (13.5.2012 22:35:31)
|
IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: animagical hocu da kazem, negdje procitah da se npr drugi obrok uvodi kad beba dobro prihvati prvi, treci kad prihvati ova dva...a on vala nije prihvatio jos...pa kontam,da li da mu nevezano za to uvedem i treci, ili da cekam, da ne pogorsam...bas brlja s jelom Pa ne znam sta bi ti rekla..meni prosli put pedica rece (na moju opterecenost sto slabo pije mlijeko) kaze put je do godine dana prema kasiki da idemo.Ja bi na tvom mjestu uvela, pa neka se navikava, par kasika, sto da ne...Sta ces mu pogorsati..nista...uvedi mu neki kao "zabavni" recimo samo voce, koji mu nece poremetiti dojenje...pa kasnije podebljaj taj obrok. ma nije mene uopste strah da ce mu obrok poremetiti dojenje, nek me maloi kasika odmijeni, oguli me zivu[sm=smiley36.gif] nego me strah da ne dobije jos vecu averziju prema hranjenu na kasiku[sm=smiley13.gif] on bukvalno udara kasiku,sve prospe, stisne zube....sve oblike i nacine hranjenja smo probali... u biti pojede kad on hoce i sta on hoce...i ako npr nesto danas voli, ne znaci da ce ga sutra uopste htjeti... bas me zeza
|
|
|
|