ucitelj -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (30.5.2012 7:55:37)
|
IZVORNA PORUKA: animagical ma mi smo imali malo poteskoca oko prihvatanja ove konkretne hrane, do skoro nije htio uopste da jede ista na kasiku, a prije toga je recimo dobro jeo jedno vrijeme... ugl sad je ok, nudila sam i treci obrok ali on ne zeli, baca se na mene, cupa da doji i ja odustanem, ali ga svako par dana ipak ponudim nekom hranom, ako zeli... ucitelj, napreduje momak super, ima oko 11kg i 80cm, nalazi uredni, nego me smori s dojenjem, jedva hodam, iscrpljena sam i umorna, ali opet, dobro sad i jede, ne ureklo se, kako je bilo... lavic, pokusacu s vocnim jogurtom predvece, toga se nisam sjetila! ajme suti znam kako ti je osjecala sam se ko krava muzara ruzno je ovo rec ali sam se smirila malo od kad ne doji iako mi je zao pomalo(moj ima 12,5kg i 79cm sta ti je sisa kako rastu na njoj[sm=jezicek.gif] pa vi u sve stavite luk i pravite kao i odraslima[sm=zmeden.gif] a meni napunili glavu neeeeee luk kupus itd i ja malo slusala ali od kad vidim kako vi dajete i ja sam malo pocela ne buni se)
|
|
|
|