Daja_sa -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (13.7.2012 23:28:33)
|
IZVORNA PORUKA: animagical ja sam izasla vani da pojedem keks veceras, ono uz kafu... dreka, a odmah nakon vecere...on trazi neke stvari koje nije ni probao nikada, nemam pojma kako zakljuci da je to nesto ukusno[sm=zmeden.gif] i breskve...ubio nas je u pojam njima...blendane i ne voli Bog zna...ali onako cijele, da uzme u ruku i grize...a zna zagristi previse i kako ne zna iskasljati povrati..... ja sve strahujem od probavanja novih stvari...jos nije dobio smoki, med, bobicasto, citruse, paradajz, kivi, ma ne mogu ni nabrojati.... sve ide iza godinu...necu mu valjda kad napuni godinu sve odmah dati? [sm=zmeden.gif] Smoki, med i kivi nismo jos probali... Od bobicastog smo probali borovnice i jagode... Citrusi...hmmm...kad je imala turu ja sam joj u obicnu vodu stavila koju kap cjedjene narandze...godilo joj po ovim vrucinama a nije imala reakciju... Limunom trljamo desni...i to joj godi...bez reakcije ikakve... A paradajz odavno jedemo u varivima...svjez jos nije probala...pojme nemam zasto[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|