almondray -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (14.11.2013 6:39:52)
|
IZVORNA PORUKA: Marija13 IZVORNA PORUKA: Full Moon Nama danas punih 11 mjeseci, u dobar cas[sm=smiley1.gif], danas i jucer sam mu miksala kuhani kupus sa junetinom i mrkvicom, ali zacinjeno, mislim nas rucak, nema hB reakcija, znam da je prerano da njopa bas takvu hranu ali makar sam sretna da mu se svidja[sm=smiley4.gif] Nama jos ostalo da probamo bjelanjak i naravno sve ono sto ide nakon godinu aBd[sm=smiley1.gif] Ima malo kg, a bas lijepo jede, sto je najvaznije[sm=smiley1.gif] Ljubi ga teta E [sm=smiley1.gif] Ja sam D danas ubacila malkice kupusa sa junetinom i krompirom pa ćemo vidjeti kako će mu "leći", grah je super prihvatio.. Probali smo i bjelance [sm=smiley4.gif] već nekoliko puta po malo i nije bilo nikakvih reakcija hB.. Isti su oni.A kuhanje ih neće ni udebljati[sm=smiley36.gif].A šta ti je to ostalo , daj mi koju ideju , ja svoje ispucala[sm=smiley1.gif]. I mi smo prije par dana probali grah, prošao super.Moj I više neće neslane hapice. Šta mislite jeli ok da mu dajem jaje u sledećem obliku(pošto kuhano više mrljavi nego što ga pojede-posebno bjelanjak) :2kašike kajmaka 1 kas griza i 1 jaje , umutim i na ulju u tavi ispečem.mislim već sam dva puta davala (recept iz glave[sm=smiley36.gif]) a svidjelo mu se nenormalno , bas mljacka kad jede.
|
|
|
|