M kao Mama -> RE: treperenje po tijelu... (11.7.2014 12:34:54)
|
IZVORNA PORUKA: happylife lijep pozdrav drage moje..nadam se da ce mi neko moci odgovoriti ili mozda se neko sreo sa slicnom situacijom..naime od pondejeljka osjecam ko igranje svih misica po tijelu...prije dva mjeseca mi je oko igralo bila sam na kontroli za oci..i to sam pretpostavila da sam istegnula neki misic citajuci one brojeve kod ocnog... i da mi je zato igralo to oko..i prestalo je poslije sedam dana..eh sad znaci od ponedjeljka mi kroz tijelo ko da nesto hoda eto takav je osjecaj..najvise kad sjedim i kad lezim osjetim..u pokretu manje..naravno isla sam odmah dr. i i opce prakse propisala mi vtiamine magnezij..kalcij.. b komplex..idem na masazu ledja kod fizioterapetua..on kaze uklijesteni mi zivci pa zato..ja vise ne znam sta cu..nisam skolna sikrianju..nema nista da me tisti..uvijek sam vesela nasmijana...kontam mozda i zbog ramazana malo covjek izmoren... gledam da ne mislim na to..ali ne mozes stvarno..najgore zbog djece hoces da si tu za njih..a nikakav... lijep pozdrav[sm=bravo.gif] moja, ti ja sam ovakva zadnjih 10 godina, čini mi se, jel to stlalno ili ima perioda kad dođe, za oko može biti propuh vrlo lako,a za tijelo hmmm, da li imaš vrtoglavicu, jer to može biti i od sloog dotoka kisika, ka mozgu, zato te pitam za vrtoglavicu, sretno
|
|
|
|