| 
				  iv@ncica ->  RE: Krema za suncanje za bebe?!  (25.6.2010 1:24:23)
			   | 

drage  mame...evo  mislim  se  koju kremu  da za  suncanje  da  kupim  svom  piletu..posto  mu  je koza  osjetljivija...a  guglajuc  sam  svasta  otkrila,  em  sto  su  veliki  zastitni  faktori  jako  stetni,  do  toga  da  sadrze  puno  stetnih  parabena  i  slicnih  filtera kemijskih...s  tim  da  dajem  link  starnice  koja  se  bavi  ispitivanjem pojedinih nasumice  odabranih  proizvoda  prema  kojima  su mnoge  vodece  kremice pale na  testu,  e  sad ispade   da  je  baby  love po  cijeni  i  sastavu the  best,,,ali je  kod  nas  nema...mustela  je 50 km  sto  je  previse..e  sad  vise  ni s ama  ne  znam...a  kad  sam  vidjela sto  uradi  faktor  50  odjeci i  kupacem  kostimu..pa  ne mogu  zamisliti  sto  radi  kozi..a  ipak  se  bebe  zastiti  moraju..sto  vi  mislite ?   evo  link:   test krema     stranica je  na  njemackom, samo  u  gornji  prozorcic  kod  bar koda se  ukuca ime  kreme..ako je  testirana  izbaci  rezultate-...uglavnom  crveni  nisu  dobri sastavi..pa  ko  bolje zna  njemacki  moze  pomoci.   kako  izgledaju  te  baby love  kreme...moze  slika  akmo  ko  koristi 

| 

| 

| 

|