idana_85 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2012 18:18:17)
|
Nisu, mozda 500m. U kleku ti je sve 500m od plaze, brdo nije, ko blago,blago jedva da vidis, a kod tih apartmana ti je djecije igraliste,tu su apartmani, s jedne strane su kuce i dole oko plaze kuce, to ti je to.....uz plazu ti je i "centar" kleka....ma meni je klek prelijep. Mi smo bili u ovim apartmanima. Imaju cistacice. koje svako dva dana mijenjaju postlejinu te donose svaki dan ciste peskire. Nas je imao dvije sobe, i kao dnevni-kuhinjicu te kupatilo. uvijek ima tople vode. kod nas je bio el sporet. inace se apartmani do plaze protezu,mi smo bili u samom vrhu,tj najdalje od plaze :) IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: idana_85 Kelk je meni super, plaza fina, more cisto,toplo, mirno, ima park za djecu, malo mjesto,nema neki nocni zivot, jedino sto na plazi nema hlada, imaju neke male palmice...ali boze moj tu su suncobrani :9 znas li ti ovi jambini bungalovi jesu li puno daleko, kako je ici do plaze od tamo jel brdo kad se vracas?
|
|
|
|