|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako prirodno povecati kolicinu mlijeka?
4.2.2015 23:55:20   
Vanja88
Drage moje zene,mame,dojilje
Ja sam 8.12 rodila djecaka putem carskog reza. Da napomenem dugo smo se ja i suprug borili za bebu,kod mene je bio i sada je problem hipotireoza uzimam terapiju,i visok prolaktin..Prije par godina MRI je pokazao da imam adenom(benigni tumor) od 4mm. Prolaktin je bio strahovito visok i prepisana mi je terapija od 0,5mg dostinexa 2x sedmicno. U toku trudnoce nisam pila dostinex, ali mi ni prolaktin nikada nije bio povecan,svakih par mjeseci kad sam radila KS prolaktin bi bio nizak umjesto da se u toku trudnoce povecava!!
Elem, da ne duzim.....beba je bila par dana u inkubatoru i tokom tih dana hranjena je na flasicu,ja nisam uspjela ni kolostrum da izvucem.
Nakon 15 dana moje mlijeko je nadoslo. U medjuvremenu beba se vec navikla na flasicu i ja sam odlucila da izdajam mlijeko i hranim ga. Meni stvarno nije bitno da li ce on da sisa ili da jede moje mlijeko iz flasice,meni je bitno da on dobija moje mlijeko svjesna sam koliko je zdravo.
Imam osjecaj da sve manje i manje mlijeka izdajam,maximum sto sam ikada mogla je 100ml. Naravno to njemu nije dovoljno i ja moram da ga dohranim sa AD. Zelim da mu priustim jos moga mlijeka,i molila bi ako nije problem da podijelite par nacina/savjeta da povecam svoju kolicinu mlijeka nekim biljnim prirodnim putem!? Svakako cu da upitam endokrinologa da mi prepise nesto ako postoji,ali u medjuvremenu zena zeni da pomogne! Hvala unapred!
user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako prirodno povecati kolicinu mlijeka?
5.2.2015 0:33:29   
Hanady RR
http://www.ringeraja.ba/forum/m_80924/mpage_10/key_/tm.htm

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Vanja88)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *