Apotekarka -> RE: Bebe 2009 (21.10.2009 23:12:51)
|
Ljudi nije me bilo 100 godina ali bila sam stvarno bolesna i samo oko doktora da sam bila pala u depresiju...najprije mi je doktor u petak dao 5 uputnica na Koševo najprije infektivna,maksilofacijalno,hematologu,uho,grlo,nos i ne daj Boze ono najgore...u petak ja spremila sve ujuto subotom trebali ici u Sar.a mene u noci uhvati proljev i povracanje nisamogla o sebi,ujutro u dom zdravlja tonu nekih tableta dobijem...tamam se oporavila u pon.pojedem przenu ribiu i opet proljev tako da sam tek u utorak otisla u Sar.na infektivnoj misle ta su mi se ti limfni cvorovi povecali od ovog neceg na bradi i daju mi pencilin 1.600.000 kako boli 3 dana i da posjetim dermatologa i nalaze povadim,danas sam isla dermatologu koji me uputio da ujuto idem odstraniti ovo sa brade i nada se da je dobrocudno i takoder misli da su ti limfni cvorovi od toga 90% a i ja se nadam...jos mi stomak nije skroz ozdravio ali eto ujutro kad povadim nalaze i primim injekciju idem to rjesiti...strah me je...sva sam vam nikakva bila oplakala 100 put...falili ste mi jako...Antoniio je dobro malo kasljuca i nekakvi ga sitni pristici izbacili po obrazima da li je od nagle promjene vremena jer sam ga iznosila vani,najgore od svega sto samsvaki dan kod doktora i moram traziti tko ce mi ga cuvati a i mm je tu ovaj tjedan da to sve obavimo...nadam se da ce biti sve dobro jer sam totano umorna od svega pa zelim da uzivam u svojoj bebi...hvala vam sto ste se brinule za mene...
|
|
|
|