Anoniman -> RE: Bebe 2009 (24.10.2009 10:36:09)
|
Dobro jutro. Mi smo se probudili u 8:30 i evo opet je sad zaspao..... A što reće p.mama ni ja nešto nisam sinoć mogla spavati [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Eh danas sam definitivno odlučila, bježim iz kuće [sm=smiley1.gif] Idem se šišati i tražiti poklon, Sara ide na jedan rođendan sutra, a MM i [sm=duda.gif] nek se snalaze, ne merem više 'vako [sm=smiley14.gif] Što se hodalice tiče, ni ja nisam za da se koristi prije 8, 9 mj. mada je sve to stvar roditelja isto kao i sa uvođenjem čvrste hrane neko je za ranije uvođenje neko ne. Ja sam za da sve što ne moram sada - super, biće vremena i za hodalice mada me i što reće ex yu malo nerviraju i ti dr. [sm=hudicek1.gif] čas jedno mišljenje čas drugo [sm=smiley11.gif] al eto ni prije 7 god. (kad sam rodila kćerku) nisu preporučivali hodalicu al smo je mi sa 8 mj. koristili i znate šta - prohodala je tek sa 14 mj....... Da li je do hodalice ili ne, nikad neću saznati, helem, kao roditelj nikad nisi siguran da li si najbolje postupio.... Ljubimo mi vas sve redom, dadada nemoj se ljutiti na mamu, njoj je sigurno teže nego tebi, šta će žena kad su oni nepredvidivi [sm=smiley2.gif] Mahanje za druga Andreja!
|
|
|
|