ena23 -> RE: Bebe 2009 (30.10.2009 23:45:19)
|
Skorpijo: Slika je predivna, ja inace volim ove slike na siki, to mi je nesto najljepse, kad vidim kako su mama i beba vezane. Ja imam arhivu slika dojenja, ali mi "bed" postaviti, zbog Lulu-ine djecije sobice... Kasper: Tako mi je zao sta su ti radili. Joj polupo bi ih covjek nekada. A imamo i mi isti problem: prije dva dana dobio vakcinu i jcer je citav dan plako i bio nervozan, zivci mi bili na rezervi, ma jedva sam cekala noc da zaspi, jadnicak moj. Danas je mnogo bolje. Ostali koje nismo pofatali: cestitamo male rodjendane, prve zubice, prve "puzove" (pa neka su i unazad [sm=smiley36.gif]) A moj miki u zadnje vrjeme kaki samo jednom dnevno al brate svaki put se do vrata "uhelaci" pa ga ja jedva "kutarisem" i u glavnom nakon kake sljedi kupka za malog seronju [sm=smiley36.gif] ps mi bili kod djedova i nana u lukavcu i gracanici pa nas nije bilo dugooooo ovdje, valjda nismo nista bitno propustili?? Obavjestite ako jesmo (tipa prohodavanje, propuzanje, bolnice (ne do Bog), prve rjeci[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif])
|
|
|
|