Anoniman -> RE: Bebe 2009 (2.11.2009 11:25:10)
|
Dobro jutro [sm=smiley1.gif] Čestitamo rođ. Aleksandru i Adinu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] baš vrijeme leti!!! Moj se jutros probudio u 8:20, super smo odmorili mada sam se ja dizala tokom noći, seka nam opet bolesna [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif], jest gadan ovaj virus, taman kad mislim da se smirilo, opet se vrati [sm=hudicek1.gif] B opet sad zaspao, k'o da gledam biće 30-tak min. [sm=smiley5.gif] Zaboravila sam napisati da je on počeo mrmljati pravoooooo [sm=smiley36.gif], ono tipa oooooooooo, aaaaaaaaaaaaaaaa, giiiiiiiiiii, šega je skroz kad se tako raspriča [sm=jezicek.gif] i kad počne pljuvati i galamiti - ono kao da nas ruži [sm=smiley36.gif] Uh jesam se sad najela, evo me puhčem k'o medo (k'o medo od 50 kg - nemoguće [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]). Mi ćemo po dvorištu kao i svaki dan pošto smo u brdu, ne usudimo se u kolicima krenuti malo dalje a bi-bi kod taje tako da.... Joj raja, mene trema pravo spucala, još mjesec pa na posao [sm=hudicek1.gif] al što se mora nije teško.... Šaljemo vam veeeeeeeeeeejiki pozzzzz
|
|
|
|