suna -> RE: Bebe 2009 (21.11.2009 12:31:55)
|
IZVORNA PORUKA: Ex Yu joj Private pa ogradi ga po noci s necim ja sam jednu stranu od krevetica primaknula do svog kreveta i kad je do mene stavim ga izmedju te daske i sebe valjda nema gdje sletiti .. eto i vi dodjoste u "zvjezde padalice" ... jbg a sto se sunecenja tice ja da sam znala ja bi to uradila prvu sedmicu kad se rodio il odma poslije40 dana ... sto je veci veca je patnja al nije tolka patnja oko same cune to prodje za par sati nego trauma djetetu sto je veci vise zna jadan jos ga gore svezu za krevet a kod nas nedaju nikome od nas da bude uz njega ... radili smo u bolnici na prijemnom u maloj ambulanti ali se poznajemo sa dr. pa smo ga odveli po podne u dezurstvo i on nas je cekao u 5 sati pred salom samo smo ga dali i za 20 min ga vratio mi stojimo na vratimo on se razguljuje kolko place promuko ... a kad su ga spakovali dr. ga uze u naramak ko da mu nista nije ni radio nasloni ga na sebe on usuti al kad je nas vidio prvo se nasmijo od dragosti a onda je satima plako od huje ne od bola ... isto mi se desilo sa ovim starijim djecakom bio je tu negdje s uzrastom kao tvoj..dok zaraste i sjecanje ce nestati jer ga nece podsjecati na to...zato sam s ovom bebom malo ranije,mi smo skinuli onaj tufer prije tri dana i ovo bih preporucila svima,kada se skine tufer misljenja dr.su razlicita,jedan kaze nista vise ne stavljati,drugi da se cunica omota sterilnom gazom pa kvasi kamilicom,itd..ja sam ovako:kupila male sterilne gaze one za pupcic u apoteci,dobro dobro je namazem bademovom kremom i stavim na cunu,i svako presvlacenje ponovo,mom kerimu masala preko noci vidno ranica ide nabolje,nit mi se kad zalijepilo,nit njega boli... hb.pa poslusa (treceg)[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]dr...to je moje drugo iskustvo,a prvo nije bas u lijepom sjecanju..poz.
|
|
|
|