Anoniman -> RE: Bebe 2009 (28.11.2009 14:27:16)
|
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Dobar da[image]http://www.ringeraja.ba/forum/rteimages/bold.gif[/image] n...kako su bebare...moj trenutno spava...malo kemka,malo place,malo se smije ali jedino jede dobro to mu se stanje ne mijenja... Tata rucak pravi a mama malo odmara,pospremila kucu mora jos kupatilo pobrisati... marinči bit ce to dobro a koliko znam norma<lno je da dojene bebe dobivaju manje na tezini nego ove na ad mlijeku...a mila pola sata je dobro kad se sjetim savog dojenja 3 sata jedno dojenje a nista i dusu mi je isiosao a jadnik izgubio 550 gr...kad se sjetim svog dojenja i sad mi se place...hvala onom tko izmisli AD mlijeko i divim se mamama koje ustrju u dojenju i kojim to od samog početka dobro ide... potpisujem,i nama se sve ovo desilo kad se samo sjetim neprospavani,noci do jutra obadvoje gledamo on na meni dan-noc ,ja nisam znala da nemam dovoljno mlijeka slusaj ovog,slusaj onog i tako pola mjeseca se mucila i sebe i djete.Cim je poceo jest flasu sve je bilo drugacije bio gladan.
|
|
|
|