malenaa -> RE: Bebe 2009 (5.12.2009 23:45:35)
|
jubimo sve bebice puno i puno... sorry sto se mi ne javljamo cesto ali ja ne stizem cesto ni sjesti za komp, i kad sjednem dino mi je u rukama pa bi i on da lupa na tastaturu hehe :) zaboravili smo napisati, i mi smo dobili dva zubica odjednom donja... prije 4 dana,i sad sam mali zeko peko. jede svasta.. od vockica do povrca i piletine, sve hippove kasice od 4-6 mjeseci smo probali i svaku voli nenormalno mashallah. jedna mala kasica mu je mjera iako bi nekad htio i vise ali neka dosta mu je. dojimo odmah nakon jela jer se ne pika za njega to sto rucki dok mu i sike ne dam hehe jede ujutro najcesce vockice ili frutolino, medolino ili griz. a popodne je slani obrok , kasica ili spremim u blenderu, za sada od slanog jede tikvicu,mrkvu,piletinu,teletinu,rizu,brokule,krompir,kukuruz,i onu kasicu povrce sa vrhnjem koja mu je omiljena. mi smo za cuvanje ako bog da vec dogovorili nenu tj. moju mamu, iznenada je tako ispalo jer je ona privatnik pa se sama ponudila jer smatra da ga ne mogu dati nikome na cuvanje tako rano a imat ce9-10 mjeseci kad pocnem raditi. sad sam napokon mirna ... pao mi je kamen sa srca. :) zivjele mame!!!! ljubimo vas sve puno... zao mi je sto se ne javljam cesto,sto nismo puno u kontaktu ali najbitnije da citav vase postove i gledam slikice vasih andjela :) poljubac svima...
|
|
|
|