Anoniman -> RE: Bebe 2009 (17.12.2009 18:33:20)
|
Dragom drugu Andreju sretan rođendan, pa stvarno sad je veliki dječak. Evo pjesmica (konkurentska) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] (Andrej, Ajna, Benjamin [sm=smiley1.gif]) http://www.youtube.com/watch?v=TiiUdsikGt0 škorpija [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za zub!! Konačno!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] E sad o ovom bezveze događaju! Prije svega da se odmah ispozdravljamo [sm=smiley13.gif] veliki [sm=smiley31.gif] svim bebicama i mamama sa teme bebe i mame 2009. Vjerovatno, nakon ukidanja, neću ni ja više posjećivati ovaj forum, ko zna, možda samo teme vezane za dojenja..... Nema veze, bitno je da imamo teme o vagini, švaleranciji, svekrvama....... (ne bih nikoga stvarno da uvrijedim a najmanje autore ovih tema) al stvarno nije fer!!!! I kao što neko reče, nije jedini forum, ha, šta se može, pa neću nikoga moliti da ostavi najljepšu, najbolju temu i sa najviše korisnih savjeta. Čija god ideja da je, fakat je [sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif] E baš mi pokvariše dan [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] Ljubim ja vas sve redom!!!!
|
|
|
|