cija -> RE: Bebe 2009 (18.12.2009 20:24:55)
|
[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] jao što se moj mm ispsovao sad moja Mia kad sam pročitala sms ....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Pa stvarno...mislim znalo se koliko dijete ima primiti injekcija...???!!! Hajd ujutro,pa hajd uveče,pa opet ujutro...prvo...ta doktorica je paglu da ne kažem drugačije ili sestra ko je već to izjavio!!??? LEUKOCITI SPORO PADAJU!!!!!!SEDIMENTACIJA ISTO!!!!I šta se može desiti za 12 sati od zadnje injekcije!? Ništa specijalno!!!!Bože Dragi.... Hajd sve to ok...al vani je i prehladno,al hajd i to ,nego psoihilčki je umor...odmah se sjetim svog ctg-a ,pa kad mi kaže hajd dođi ujutro,pa opet u podne,pa taman kontaš to je to,onda te i naveče zovne!? Izdržite cure moje,biće to ok [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] I mi se idemo kupati,a i da nismo planirale,morale bi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Naime ... jela je kašicu i super ,sviđa joj se piletina,karfiol,tikvica,mrkva i malo putera,al u po frke je počela pljuvati (igrati se)...skontala da je to zanimljivo...ma ne moram vam ni govoriti kuda sve nije bilo kašice...mm i ja smo se valjali od smijeha..o daa...imam i sliku [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|