mudrost -> RE: Bebe 2009 (29.12.2009 1:00:05)
|
draga generacijo[sm=smiley1.gif] nadamo se da ste svi dobro... kod nas je danas sve super proslo, sinoc se samo jednom budila, nadamo se da ce i veceras tako da bude[sm=bravo.gif] radujemo se, jer ubrzo dolazimo u Bosnu, u nasu nam dragu, najdrazu Zenicu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cija, nemoj praviti prevelike pauze za dojenje, i ja sam tako mislila da ce i moja jesti kad krene na spavanja, al malo pomalo se odvikla skroz.. par noci sam je pokusavala silom natjerati ali nije htjela, gladna bi zaspala tih noci.. i ond sam odlucila da joj uvedem Aptamil. kod moje je to vjerovatno bilo jer je u to vrijeme bila bolesna, ali ne bih zeljela da niko napravi istu gresku. sto se aptamila tice, ni dan danas ne pratim tabele, pravim koliko ona moze popiti. i prokuham vode, stavim u termosku da mi moze biti za taj dan ili noc. ostatak koji ne popije bacam, jer kao sto skorpija rece mlijeko je odlicno leglo za bakterije. sretno svim bebicama sa papanjem, spavanjem, da sto bolje slusaju svoje mame[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|