iv@ncica -> RE: Bebe 2009 (13.1.2010 22:30:12)
|
IZVORNA PORUKA: iv@ncica Marinci- i ostale mamice vezano za povrce, Andrej super ruca povrce u juhama ili onako, ja skuham povrce ( mrkva, karfiol, brokula, tikvica, svaki dan nesto drugo) uz rizu ili krumpir, puru, ili uz meso i juhu uvijek mi bolje pojede ako ima malo mrkvice..sve fino izmiksam sad vec to nije kasasto vec malo grudastije jer je veci i stavim malo maslinovog ulja ili maslaca..i on fino pojede..a vec nekoliko dana jedemo gluten, pa probamo tjesteninu, griz u tim kombinacijama.. a za druge obroke imate one hipp vocno- mlijecne-zitarice kasice sto se prave s vodom, pa to dam za veceru ili dorucak, a znam mu davati u zadnje vrijeme onu hipp baby first milk pap pa mu tu dodam neko zgnjeceno voce pa bolje pojede,,,vise ne znam sto bi..a to vam moze jesti ispocetka beba kAd pocinjete dohranu isto..te baby riza mjesajte je u vocne kasice ..kad imate problema sa hranjenjem.. pocahontas -da rafinirano maslinovo i ledov maslac..te ledove zamrznuto povce..ipak prođe neku kontrolu, od 7-7,5 mjeseci..a procita sta su mi rekli za jogurt i zumance gore vise
|
|
|
|