iv@ncica -> RE: Bebe 2009 (15.1.2010 15:53:28)
|
IZVORNA PORUKA: marci moja beba 25 1 će imat 6 mjeseci.znam da nam je svima tak al koliko me boli kad dojim najrade bi odma prestala ,neznam šta bi to moglo bit, a doktorica kaže da dobiva normalno na težini, bojim se da nemam puno mlijeka[sm=smiley19.gif] . ma i ja sam to stalno mislila..ja sam nisam mislila da cu dojit ni 1 mjesec, a vidi nas sad, ma prosli smo sve..stalno pod stresom bila...on uvijek oko neceg nevrvozan, ne spava, hoce -pa nece da doji,boli pa ne boli , ne mora biti da mu je malo mlijeka, ma njemu se samo maza, a i vec mu dajes pomalo i ostalo, pa ce ti biti lakse cim ubacis jedan obrok voca, pa povrca, pa juhe i mese...polako..ako napreduje nije mu malo , tako sam ja mislila i strahovala malo mu malo a ono moj decko ko mikelanđelovi anđeli, bembeli slaufasti..sad imamo 9 i 330 i 72 dugi. a to sto te boli kad doji,,ma nebi sad trebalo biti..jel te grize desnima ili nepravilno doji pa te boli, i mozda te ne izdoji davalja....sad ce ti on skratiti podoje, jaci je i vuce.. ne znam..imas stranicu tu negdje o dojenju i savjetnicu za dojilje amrino..pa pogledaj ili joj posalji pp.
|
|
|
|