Mala Selma -> RE: Bebe 2009 (21.1.2010 12:21:19)
|
Evo i mi da se malo javimo.... mi smo postali mali nestasko[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Samo hocemo da hodamo, po citav dan bi samo hodao, a ja ledja ne osjecam....do juce je kao nesto puzao na svoj nacin, ali danas je pravo puzao jedno pola metra i bas sam sretna zbog toga.Stoji sam jedno dvije tri sekunde i mase rukicama od srece....dize se sam uz ugao i svoj krevetic[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Najzanimljivije igre su mi skrivanje, lupanje i bacanje predmeta.Preko dana imamo dva spavanja po sat-i-po...otprilike a nocu spavamo u komadu 11 do 12 sati, ali naravno dojenje je jedno tri do cetiri puta i to me pomalo smara.Pokusula sam mu dati caj, vodu ili sok, ali nema sanse, nece pa nece, samo hoce siku[sm=smiley36.gif]. Inace nece da pije iz flasice pa to me malo brine, sta da radim kada pocnem raditi[sm=zmeden.gif].Hoce asmo da pije vodu iz case sa kljunom.Sto se tice hrane, sve jedem, naravno osim jaja..Povrce smo svo probali i svidja nam se, a voce je broj jedan u njegovoj ishrani.Pojede najmanje 3 vocke dnevno i MM kaze dobit ce zeno vitaminozu od tog voca[sm=smiley36.gif].Ali i ja volimvoce pa je valjda naslijedio to od mene.....Zitarice takodjer jedemo i volimo. Gotovo pripravke tipa rizolino, pahunjice nestle ili hipo nece ni da okusi...monte takodjer..a meni drago majkemi, bolje mu je domace zar ne[sm=smiley1.gif]. Imamo 4 zubica, a kao da su nam krenule dvice i trice gornje, ma bas ga pati i boli,,,sve je crveno i upaljeno,pa je malo nervozan i zbog toga. Svaki dan setamo , nekada manje , a nekada duze, zavisi koliko je stepeni napolju...i ako ne izadje bas se vidi da mu nedostaje, nervozan je i samo pokazuje na vrata....kada je bio veliki minus izvodila sam ga na balkon po pet minutam aon sretan samo se smije i mase rukicama. Sam tasuna, plese uz muziku, kaze mama, tata, nanaaa, razumije kad kazem daj i ne ne...a gleda me u oci i smije se, uh koji li je[sm=smiley36.gif] Eto ljubimo sve bebice i mame.....
|
|
|
|