teacher75 -> RE: Bebe 2009 (24.1.2010 9:01:20)
|
IZVORNA PORUKA: Meri29 Sto se krupice tice i mi smo mislili da su to ostatci mlijeka pa se nisam bas brinula radi toga. Ali dijete se skroz promijenilo, ne lici na sebe, place, nervozna, ne mozes je smiriti... Kazu da poslije svakog dojenja treba bebi dati vode ili kamilice da sapere usta bas da ne ostaje mlijeko, a drugi kazu da ne treba nista davati bebi do 4. mjeseca da ne bi uticalo na kolicinu dojenja. Ni sama ne znam sta da radim... Njoj se lijepo povuklo, ima jos samo na gornjem nebcu sa strana malo, a cistim joj sodom ja sam kamilicu tek pocela uvoditi ali po malo prije par dana (nisam htjela ranije bas zbog dojenja, da ne poremetim), al ne zbog krupice nego zato sto je lanu mucio stomak. kazu da ne valja sapirati mlijeko i zbog nekih drugih razloga, ne mogu se sad sjetiti o cemu se radi al su u pitanju neka ljekovita svojstva mlijeka. ja sam u pocetku cistila krupicu sodom, pa nistatinom, pa boraxom, sad cistim boraxom opet, jer se povuce par dana pa se opet vrati. a ima samo malo sa strana dole, gdje inace budu desni i malo na usni. taman pomislim da je proslo, kad nakon par dana opet:((
|
|
|
|