Anoniman -> RE: Bebe 2009 (27.1.2010 21:56:38)
|
Evo i nas kratko, B nabrajaaaaaaa, huh!! Ella kao što ti rekoh i na pp, da kažem i javno [sm=smiley36.gif] ok je, eto nešto ne volim taj termin pa sam se zato i izjasnila..... a za klopu..... mah, sve mi radimo samo najbolje za svoju djecu. Vidim pričate o riječima [sm=smiley1.gif], moj zna reći ma-ma, daaaaaaaj, bavoooo, paaaaa-paaaaa, tašuna i zna imitirati psa - vav [sm=smiley1.gif]. I to je sve zahvaljujući Sari [sm=smiley1.gif] jer ona "melje" do besvjesti [sm=jezicek.gif]. Ona nije znala toliko rijeći u ovom uzrastu tako da je fakat do nje, ona ga uči [sm=smiley4.gif] a on k'o hipnotisan u nju [sm=smiley23.gif], ona mu dođe k'o kino [sm=smiley36.gif]. Kod nas je i dalje isto spavanje - čeka mene pa zajedno spavamo [sm=smiley21.gif] al nadam se da će proći makar do puberteta [sm=jezicek.gif] Čestitamo sve zubiće, kakice [sm=smiley14.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hanady, kako je sada seka?? Jesu li joj radili još neke pretrage? Biće to sve dobro, nemoj se brinuti [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|