iv@ncica -> RE: Bebe 2009/2010 (23.2.2010 15:11:25)
|
IZVORNA PORUKA: tajra Nejrice, šta planiraš za sutra? Držim fige da njemu ne pređe.... Felix, kod mene ti je uvijek veselo.počele prve svađe. mlađa je tako ujela stariju jer joj nije dala igračku. vjeruj, mene zaboljelo.... Delilah, nadam se da cete otkriti da nije ni mlijeko ni piletina..... I mi ranimo svako jutro u 6, ali zato uvece u 8 šuuuuuuumi tišina oh tajra primice nam se godinica, i sAhari s nama--a mogle smo mi to ztajedno obaviti ..iznajmiti veliku igraonu..sazvat svijet...pozvat klovnove i one velike teletabise..uhh, ali djeca ih vole...te naplatiti svima stolicu po 20 km hahahhaha i eto nam feste..a djeca nam se zajedno igraju plus i i sve mame sa rr sazovemo hahhaha asto se tice zavjesa u mene nejdnostavne ne peglajuce, malo tezei materijal, nije providan, al su mi mocne, samo ih s one dvoje kopce sa suncem ukrasila..ma ljepota,,i nema fenglanja ni peglanja [sm=smiley36.gif] presvlačenje- jao nama majko moja od kad se rodio to je egzibicija...sto je veci to je gore..i kupanje i oblacenje, a tek presvlacenje kake..ma sva kakasta budem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], svi govore boze sacuvaj kad vide..ali ja navikla...nakom kupanja je opet uzas...pa mu palim crtice i reklame,,kad gleda pokoya smiri se 2 minute,,ooooh...ali đaba tek 3 kila spala jos 6-7 hheeh cia- bolje ne spomonji to spavanje..ne bodi nam oci[sm=smiley36.gif]..mi noikako ne spčavamo..a ti izazivas[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|