Anoniman -> RE: Bebe 2009/2010 (24.2.2010 13:57:20)
|
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Hej... Moje dijete danas nesnosljivo od kako je ustao samo kmeza,kmeza,ruke troa u usta evo sad naokon zaspao... Nista ga ne interesuje sem nosanja i samo gleda u vrata kmeci i hoce vani a i nije biogzna toplo...Toliko mi zivac digao da sam jutrosa povisila glas na njega pa ne mogu ni jesti d njega,a zaova me poprijeko pogleda....jebi ga sad i meni zao jer stvarno nisam navikla da galamim na njega...A noc smo imali burnu uz 100 dodavanja dude...I kjos nesto u sat vremena jutros kakio 3 put,stolica normalna bas niti meka niti tvrda,boja ok[sm=zmeden.gif],odbija mi i jesti jede ali vise nazor[sm=zmeden.gif],da li je radi toga sto je bio bolestan nedavno ili radi zubica ne znam... Eh poceo se da dize na noge kad mu dam ruke uzme se za moje ruke i ustane i stoji...Moje4 dijete ce itzzgleda prije prohodati negoli sjediti a o puzanju da ne pricam[sm=smiley36.gif] Marinci bravo za zubic mi jos krezubi... Cestitamo prve rođendane kako vrijeme leti... Ja svog Antonia povijala jedva 2,5 mj bilo ljeto dijete mi se strasno znojilo od tog povijanja ja mu ukinula,snimali smo kukove u redu su...U stranim zemljama cim se beba rodi snime se kukovi ako je u redu ne nosi se nikakvo povijanje a ako nesto nije u redu uvodi se povijanje vec je Hanady spomenilas da imas temu o tome... Apotekarko,vidim kod vas i dalje situacija ista[sm=smiley13.gif]a nije cudo sto si galamila pa tko,nebi pogubio zivce u tom momentu kad si nenaspavan,iscrpljen i plus ti bebi neda mira ... Razumim te[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]al on zna da ti njega jojis i da nije namjerno sto si zagalamila malo
|
|
|
|