Meri29 -> RE: Bebe 2009/2010 (26.2.2010 8:07:59)
|
Dobro jutro drustvo mi smo se lijepo naspavali, cak je i meni pocelo goditi lijeganje u 9, ustanem kao nova[sm=smiley36.gif] i jos jedva cekam da mi se dijete probudi [sm=smiley36.gif] Moramo da se pohvalimo, jucer smo bili u setnji sat i pol, Majda spavala u kolicima[sm=bravo.gif]. To nam je veliki uspjeh jer je prvi put htjela u njih. I danas idemo, jedva cekamo, super je setati sa bebom po carsiji [sm=smiley1.gif] Mama, Niina bas mi je zao za mlijeko, ali dobro Bambi kaze, nema plakanja. Naoruzajte se supama, sokom od jabuke i cajem za dojilje, nema da ne upali, svima nam je to pomoglo[sm=smiley31.gif] Bambi ja sam se pravo bila uplasila kada je moja malena primila tu duplu vakcinu, ne lici dijete na sebe, nadam se da nece vise biti takvih. Bas mi bude tesko kada onako place i gleda u mene a ja joj ne mogu pomoci Sonja nadam se da je noc bila dobra i da je grlo malom misu bolje m@myt@ cestitam [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] I secer na kraju, cestitamo male zubice i Zarici 11 mjeseci [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|