Anoniman -> RE: Bebe 2009/2010 (26.2.2010 16:21:20)
|
apotekarko,i kod nas je tako bilo slicno tvojim pricama kao sto ga nehranis na mlijeku kravskim i keksom on je veliki,pa ce mi jetrva kao neka,neka ko "vam"je kriv sto niste dojili[sm=hudicek1.gif]a meni te hape nevaljaju samo napuhuju,reko neka zato je on meni maslah a znas i sama da nisam imala mlijeka dovoljno a s dohranom nije islo povraco,sta sam muke prosla bas ti hvala na kompimentu draga..Ili sto neki dan anel se naucio pa mi zaviruje pod majcu,,stalno caprka siske na to ce "DOTICNA"OSoba ma pusti ga da te dira jadnik mali on je osto zeljan siske ,,[sm=smiley18.gif]jok,ba reko jeste da osto je bas [sm=smiley36.gif] Ako si ti,svoje dojila obadvoje do god.briga me neka si,ja nezalim nizasto i nekukam a ti vidim reko,,samo podjb[sm=smiley35.gif]prema tome nemamo sta pricat preko te.ajd cao moram ici!!!! Kad bi ja sve slusala,gdje bi bila al neobracam paznju imam svoj pravac i ja hranim i odgajam kako hocu. IVANKA,,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]pa gdje nadje kremu??? Srculence ujedal dino?[sm=smiley1.gif] Dadada,cestitamo ZUBIC[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|