niki83 -> RE: Bebe 2009/2010 (9.3.2010 10:56:01)
|
IZVORNA PORUKA: tajra UH, duga priča.... Kad sam se vratila na posao sama se ponudila. I čuva je od septembra. U januaru ja nisam radila, raspust. Prošli mjesec je počela zanovijetati, nije htjela da je cuva u našoj kući, nego da malu mm vozi ujutro njoj, bez obzira koja sam ja smjena. I nekoliko puta ide ona na neke preglede ujutro kad ja radim, pa se mi snalazimo. Jutros je ja nisam dala da je muž vozi, zbog temp. i ona nazvala nece da dođe. Kaže njoj je hladno da dolazi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley21.gif[/image] i ja poludila... Beba može a ona ne može, jer je žena u godinama, a ima 50 godina.... Mislim da je pravi razlog što je skontala kolika je to obaveza,stariju nije ni dana čuvala.... Naci cu ja neko rešenje, ali nek mi je Allah na pomoći jer stvarno ne znam šta cu..... eh draga bas mi je zao..koliko sam mogla skonatati i ti si prosvjetni radnik..eh i mene ceka sljedece skolske god, isto...i moja je sveki isto tako govorila da bi je cuvala pa eto gdje god nama odgovara kod nje ili kod nas..ali poznavajuci nju i njene iznenadne obaveze mislim da bi nam se isto desilo kao i tebi..ali snaci cemo se vec nekako..moja seka studira pa je ona obecala prvih mjeseci cuvati je, a sveki nam je onda rezerva...ali sve cemo vidjeti aBd...zelim sto brze snalazenje u svakom slucaju
|
|
|
|