BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (16.6.2016 15:35:35)
|
Evo meee, kika buuuuu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi jučer zaglavile, završile nalaze pa pokupile nensi pa u shopping usput da se ponovimo kojom tunikicom, pa naza na posao vozi. Usput uspijem kupiti 20 kg višnjica da napravim sok pa smo se sinoć do sehura ja i mama bavile sokom, na kraju fali flaša [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Danas idemo po nove pa da to sve spakujemo [sm=bravo.gif] Nalaz antitjela je dobar, nema ih [sm=smiley1.gif] Krv se malo poremetila ali valjda je to normalno [sm=smiley36.gif] kod mene sve normalno [sm=smiley36.gif] Leukociti mi povišeni a eritrociti smanjeni, veli google to sluti na malokrvnost, zato se zadala žena odmah u sok od višnje [sm=smiley36.gif] maglaj_mum ne brini se, još malo pa će to biti pravi udarci ako Bog da [sm=smiley1.gif] sve smo vjerovatno u početku osjetile slabije udarce, bar ja jesam [sm=smiley1.gif] Lejni pa dobro gdje si ti? Baš sam ovih dana hteo da te zovnem??? [sm=smiley36.gif] Drago mi je da si se javnula i da ste mi dobro, piši nam sad malo češće [sm=smiley1.gif] lejla80 sretno draga na amnio [sm=smiley1.gif] ako Bog da da sve bude dobro [sm=smiley31.gif] tačkice ja mislim da je to sve normalno u trudnoći s proteinima i ostalim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Znači potvrđeno da je curetak [sm=zmeden.gif][sm=bravo.gif] Neka nam i cura [sm=smiley1.gif] leptirice bravo za peti mjesec [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley20.gif] uživaj, meni je to bio najljepši mjesec [sm=smiley1.gif] Ja nemam pojma o tom clexanima i dojenju, ali voljela bih naučiti [sm=smiley1.gif] ema08 [sm=bravo.gif] za Vedu, veliki naš momak mashAllah [sm=love.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley32.gif] Čestitam i za samo jednu kilicu [sm=smiley36.gif] midnight legendo, svaka čast za Mozarta [sm=smiley36.gif] Ja se vjeruj zadnjih dana previše umaram, oteknu mi noge ko lude pa nije mi ni do čega osim do dva jastuka, jedan pod glavu a drugi pod noge [sm=smiley36.gif] Ali ja to lajkam, aBd prvom prilikom ću pustiti svojoj princezi da vidim voli li [sm=smiley36.gif] winky_sa dobro je da nemaš još probleme sa spavanjem, iskoristi maksimalno hehe [sm=smiley36.gif] i treba se ulijeniti, nije se uvijek trblavo hehehe [sm=bravo.gif] search smanji sad malo doživljaj s mužićem hehehehe [sm=smiley36.gif] Ako Bog da da to izliječite i da bude sve čisto i spremno za dolazak [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif] nudzejma [sm=bravo.gif] za urednu kontrolicu! Najvažnije je da je grlić na mjestu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Svaka čast za slušanje Kur'an-a, ja to najviše volem i beba će naučiti isto ako Bog da [sm=smiley1.gif] [sm=smiley27.gif] mala_sa vi ste meni super porodica, samo uživajte u lijepom vremenu i šetnjicama, još malo ako Bog da i vozate kolica [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] agatha kakvi su tvoji nalazi? [sm=smiley1.gif] mama3333 čestitam od srca na bebici! Da vam bude zdrava i sretna uvijek s vama! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley27.gif] eskimka žao mi je zbog stresa na poslu, ali ja ne znam još ništa o tome, još uvijek radim i meni je ok. Nadam se da će ti neka ženica pomoći, drži se [sm=smiley1.gif] Ako koga zaboravih nek oprosti, stvarno sam se potrudila da vam nadoknadim što me jučer ne bi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|