|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr.Beciragic-vojna
15.5.2009 15:42:27   
mamin sin
Miracle meni je dr. Masic rekao kada udjes u 9. mjesec ne moras se vise narucivati, samo dodjes sa ovjerenom knjizicom po dogovoru sa svojim dr. ili trazis dr. kojeg hoces.

A sa doticnim dr. nisam imala iskustvo a po vasim postovima zakljucujem da je jako sirov! GROZNO! user posted image

(odgovor članu niki78)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Dr.Beciragic-vojna
15.5.2009 17:59:27   
miracle
mamin sin...hvala

ja za koji dan akb ulazim u 9 pa cu tako raditiuser posted image

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Dr.Beciragic-vojna
15.5.2009 18:42:28   
nanika
Mene je prije tri godine porodio dr. Masic.On je stvarno divan covjek,uvijek tu da te smiri. Ja sam bila zadovoljna, vodio me od 4. mjeseca.

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Dr.Beciragic-vojna
15.5.2009 22:46:45   
Marina939
Nisam imala iskustva sa doticnim ljekarem iako su mi predlagali da odem kod njega kao izvrsnom strucnjaku, ali poslije ovog sto sam procitala ovdje mislim da i necu. Sto se tice Rovcanina s njim sam se srela i mogu da potvrdim da je pomalo, oprostite na izrazu, blesav a i poprilicno grub. Dok sto se tice dr. Puzica mogu samo da kazem sve najbolje.Covjek je nevjerovatno ljubazan i susretljiv.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Dr.Beciragic-vojna
16.5.2009 1:12:40   
aida_db
Žene drage ja naprosto ne mogu da vjerujem! Kao da ne pričamo o istom čovjeku, jer nemam razloga da vam lažem, prema meni je do sada bio stvarno ljubazan a išla sam mu već više puta. Još sam upoznala i dosta žena tamo kojima on vodi već i drugu trudnoću i sve su bile prezadovoljne. Istina jeste da većina i njegovih redovnih pacijentica smatra da je "vojnički" strog, ali da je odličan ljekar. Iako u jednu ruku mi je drago što sam saznala i vaša iskustva jer manje ću se šokirati ako ne daj Bože doživim nešto slično od njega, a nadam se da neću...
Najveći crnjak je što sutra idem na kontrolu, a otići ću pod utiskom vaših iskustava...user posted image Nije mi sad baš najugodnije....Žao mi je što ste to doživjele od jednog ljekara, ali žalosno je što ih je puno sličnih...
Zamislite mene kako dolazim sutra na pregled pod utiscima ove teme i nakon pregleda mu onako iz čista mira bez objašnjenja spucam dobar šamar jer sam se sjetila šta je sve rekao nekoj od vas...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ili možda da ga "opalim" nogom ono ko slučajno...user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo mi recite u koje mjesto da "ciljam", iako nagađam u koje bi trebala...user posted image user posted image user posted image




_____________________________

Sine moj ljudi su surovi pa zato
prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže!

(odgovor članu Marina939)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Dr.Beciragic-vojna
18.5.2009 22:09:32   
miracle
evo samo da javil da sam sa zakazanim terminom kod dr.B prilikom prijave na protokol saznala da dans ne radi,i primila me dr.Aida.....jako prijatna dr.,uglavnom sve je u redu

jos jednom hvala svimauser posted image

(odgovor članu aida_db)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Dr.Beciragic-vojna
18.5.2009 23:34:44   
myb@by
ja sam u subotu navece osjetila neke promjene koje do sada nisam primjecivala.Od pocetka trudnoce sam imala kontrakcije koje sam na svu srecu regulisala progesteronom,dabrostonom i apaurinom.Medjutim u subotu navece vjerovatno kako moja mala user posted image raste osjetila sam uzasan pritisak,kao da beba hoce da izadje a ja sam tek u 21. sedmici.Nisam znala sta da radim a nisam htjeela da dizem paniku poa sam odlucila zajedno sa suprugom da odem do hitne.Oni su me uputili u dr5zavnu bolnicu i primio me dr.Beciragic.
Bio je jako prepotentan pogotovo kada sam mu rekla da trudnocu vodim kod dr.Pasic.Nije me uopste saslusao a kamoli pregledao.Napao me i rekao mi kako me nije stid da u subotu nevece dolazim "bez razloga" u bolnicu.
Pokusala sam mu objasniti da od pocetka imam kontrakcije i da me strah za moju user posted image a on mi je na to odgovorio da "ne izgledam kao zena sa kontrakcijama".
Na svu srecu moja zaova je po zvanju akuserka i ona mi je rekla da se ne brinem da je to vjerovatno neka urinarna infekcija i da nije nista strasno,sto mi je danas potvrdila i dr.Pasic.
Nadam se da doticnog dr vise nikada necu sresti.

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Dr.Beciragic-vojna
19.5.2009 0:36:58   
remzy
IZVORNA PORUKA: aida_db

Na preglede mu idem u dežuri



Oprosti, a zašto mu ideš u dežuri???? Zašto mu ne odeš po danu kad radi preglede u kabinetu?!


_____________________________

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu aida_db)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Dr.Beciragic-vojna
19.5.2009 11:09:23   
niki78
Ma kome se od njih isplati ici po danu, bez kese ili koverte- ili naravno bez dobre preporuke?! Dr Pasic je super, zena koja djeluje tako smirujuce a i ne dize paniku zbog gluposti. Ja sam kod nje vec 7 godina i meni je The Best. 
P.S. Nisam znala da i urinarne infekcije mogu izazvati kontrakcije!


_____________________________

Život je knjiga koju čitaš preskačući stranice...Da shvatiš poentu, kad-tad se moraš vratiti na preskočeno, inače ...neće biti smisla!

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Dr.Beciragic-vojna
9.8.2009 19:12:53   
mama_e
Evo da malo popravim rejting dotičnom ljekaru......

Mene su nakon 19 sati indukcije kod Mašića i Mišeljića, tj Mišeljić me ostavio Bečiragiću, jer su njih dvojica vjenčani kumovi na amanet da me porodi prije tačno tri godine. Osam naveče, ja 5 cm otvorena i na izmaku snage jer su me dripovi dotukli...nakon razgovora sa mm došao je do mene zakleo me da ga slušam da ne bi morali raditi carski jer je sve ok samo eto dugo traje i onda počeo neke silne injekvije ubrizgavati u mene što je i pokrenulo pravi porod. Mm je rekao da me niko ne dira pola sata i ne zove. Bio je čitavo vrijeme sa mnom i u blizini da bi ja svog sinčića nakon 3 napona u 9 i 5 min. rodila.....ja sam mu vječno zahvalna jer ne vjerujem da bi izdržala do poslije ponoći kad se pretpostavljalo da ću biti dovoljno otvorena za prirodan porod.

Neki dan ( nakon 3 godine) ga zovem da mi primi u subotu naveče zaovu koja krvari, što je i uradio, ona isto prezadovoljna.

Ja sam sad u 28 nedjelji trudnoće , vodimi je Mišeljić ali da me opet zapadne Bečiragić na porodu ne bi se plašila. Btw. meni je čestitao na sabranosti i hrabrosti na porodu jer kaže da je baš tražio đavola samo da me ne porađa na carski i da je to bilo golemo za izdržati.

Pozdrav

(odgovor članu niki78)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Dr.Beciragic-vojna
9.8.2009 19:33:29   
vogelce
to je izgleda od osobe do osobe drugacije. ja sam prvi pregled u vojnoj imala kod beciragica, tako me zakacilo, uopste nije bio grub, cak ljubazan, uzeo mi strah al mi je takoder u 34 sedmici gynipral rekao da vise ne pijem. na sljedecem pregledu me zapadne masic,koji je bio zaprepasten sto mi  je beciragic iskljucio gynipral. nakon toga me je vodio masic, sad na samom kraju u komisiji puzic, kojeg toliko hvale, meni katastrofa bio, grub,drzak, vaginalni mi pregled radio,da te Bog sacuva i na kraju okolo kole trazio pare da me porodi. nadam se da nece al kraj se blizi

(odgovor članu mama_e)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Dr.Beciragic-vojna
20.8.2009 16:20:35   
acudesa
moje iskustvo sa dr.B:
mene je vodio dr. Puzić, kad sam se porodila da mene ležala žena koju je vodio dr. Bećiragić i kad gospodin uđe na vizitu mene ni ne pogleda, a sa svojom haberkom fino polako sve joj pregleda, ljubazan, a ja šta god pitam, skine me s dnevnog reda, a ona mi je rekla da joj je on štela-moj zaključak dobar je prema kome on želi, a prema ostalima je konj, kao što je prema meni bio:
a evo dio sa porođeja:primi me dr.Bećiragić-nikada neću zaboraviti njegovo unošenje u moju facu i riječi: Ti se još nećeš poroditi, jesi li me razumjela, treba još da prođe
odvedu me u sobu i mene boli pomalo, ja dišem kontam sad će ali ne, u 7 ujutro pred kraj svoje smjene gdin mi daje drip, ja već dobro namučena, a on nije htio ranije da mi ga da me ne bi on porađao


< Poruku je uredio acudesa -- 20.8.2009 16:43:56 >


_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu vogelce)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Dr.Beciragic-vojna
4.9.2009 14:24:14   
Amrino
user posted image

E ja sam narucena na slijedeci pregled kod ovog gospodina...javim vam kako je bilo


_____________________________

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010



(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Dr.Beciragic-vojna
4.9.2009 14:28:42   
lely
Sretno Amrino user posted image

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Dr.Beciragic-vojna
4.9.2009 15:06:15   
Amrino
IZVORNA PORUKA: lely

Sretno Amrino user posted image


Hvala lely user posted image


_____________________________

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010



(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Dr.Beciragic-vojna
4.9.2009 15:25:58   
shejla
meni je bio dr. Beciragic na porodjaju, doduse sve je uradila babica (Binasa, super je bila:)), ali mi se ucinio kao dobar, ono dok me obilazio u sobi bio je ljubazan, cak nesto i duhovit :). A kada su dosli mm i mama i tata, mama kaze da je bio divan, da je bas ono smirio, rekao kako sam super i kako ce sve biti ok.... i bla bla... Eto, tako da ja imam pozitivno iskustvo sa njim, ali opet kazem, mislim da je preca babica - mene je Binasa cesce obilazila u sobi, a u sali me ona porodila i zasila, dr. je stajao pored (i pritiskao mi stomak) user posted image

_____________________________

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)



(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Dr.Beciragic-vojna
23.9.2009 0:41:15   
mila81
Ako je neko narucen kod doticnog doktora, molim Vas da mi javite kad je preko dana u smjeni, jer trenutno nemam knjizice, pa bih mu otisla na pregled, a nesto nisam u toku, jer sam isla privatno, a vec sam osmi, pa da se konsultujem sa njim u vezi poroda.

                                                                             Hvala unaprijeduser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Dr.Beciragic-vojna
23.9.2009 12:30:13   
babina beba
Evo i ja da Vam napisem svoje iskustvo o doktoru Beciragicu (mada neznam bili ga tako i nazvala). Elem i mene je porodio prije 2 godine i uzasno je grub. On me je nakon pregleda i poslao u bolnicu da lezim i dok sam lezala nijednom me nije obisao dok mu nisam sama otisla i pitala ga sta planira sa mnom.,rekao je da je u subotu dezurni i da ce to zavrsiti i tako je i bilo. Poradjao me je  12 sati, a muzu na hodniku je samo govorio sad ce,sad ce, a mene u sobi patio. Dali smo mu love, al mozda je cekao jos. Elem kad je ujutru poslije porodja dosao , nije me ni pregledao kako treba, a par dana poslije ja dobijem infekciju rane i u dezuri me zapadne  DOKTOR Nakas koji me primio kao da me je on poradjao, cak sam i ranu cistio
Becirag se nije ni udostojio da me pozdravi  na hodniku kad me je sreo, a kad se on potrefio na kontroli rekao je onoj sestrici da mi ranu ocisti. Uzasan je i dok sam lezala u bolnici cula sam i njegove psovke i kao sto je lely napisala (izgleda da smo zajedno lezale u bolnici) i ja sam cula kad se izderao na jadnu sestrcu jer je stranoj drzavljanki, njegovoj prijateljici naplatila. Moram biti ovdje i iskrena i napomenuti da mi je dao inekciju kad me je sio i cula sam da  da je on izvrstan doktor u kriticnim slucajevima i naravno skloni te mu se s puta kad je ljut.

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Dr.Beciragic-vojna
23.9.2009 12:52:08   
ogica
Cao svima,

ja sam nova na forumu,i malo sam citala vase teme...pravo zanimljivo.....
Htjela bih reci da sam imala priliku upoznati drBeciragica,
do njega   sam dosla privatno preko moje doktorice.....
nije bio los prema meni...platila jesam ...

user posted image ali kako mi se cini  niko nije savrsen pa tako ni doktori...nekad ne znam gdje bi vise isla neko kaze ovaj ti je super a opet neko drugi ajoj nemoj njemu...ne znam stvarno

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Dr.Beciragic-vojna
4.1.2010 17:10:31   
amanullah
S obzirom na podjeljena misljena oko dr Bećiragića, zeljela bih da kazem nekoliko riječi o njemu.Bio mi je prisutan na predhodna dva poroda  i bio je uistnu profesionalan, veoma susretljiv, naravno bez iakakve novčane naknade, jer smatram da im je haram davati, jer su naravno plaćeni za to .

Da zaključim, bez epiziotomije, dripa i slični medicinskih preparata porodila sam curice čiji su kg iznosili preko 4 kg, i čiji porodi nisu dugo trajali, a uglavnom bih se porodila u 2 sedmici 9 mjeseca.

Trudnoće mi je vodila dr.Djulepa jako je susretljiva, razumna, no najiskrenije opet bih voljela da dr-Bećiragić bude u dezurstvu kada se budem akoBogda poradjala uskoro.

Eto toliko od mene !


_____________________________

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu ogica)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Dr.Beciragic-vojna
4.1.2010 23:07:19   
lilith
ja kada sam dosla u bolnicu u noci nije cak sisao ni da me pregleda,izjavio je samo da je tu vecer porodio 11 i da mu necu ja biti 12...dosao je samo nekih 6 sati poslije prije vizite...gad...no,hvala bogu da nije sisao...porodila me binasa i miseljic tako da sam sretna sto sam njega mimoisla...dala sam novac binasi ali tek na kraju smjene, zato sto je bila divna u toku, prije i poslije...divna je zena i to je samo bio pokllon poslije svega...miseljic je isto ok

_____________________________

Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Dr.Beciragic-vojna
3.11.2010 22:00:42   
mila81
Idel ko kod Beciragica ovih dana, znate li kad je u smjeni, trebam tu uslugu, obecala prijateljici saznat kad je on u smjeni, ili dežurni????????????????? pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizuser posted image

_____________________________

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Dr.Beciragic-vojna
25.12.2010 13:18:11   
motorcycles
Za dr.Beciragica nemam nijednu lijepu rijec.Prije 9 dana (27 sedmica trudnoce) sam ustala sa jakim bolovima i primjetila krvarenje,odmah se zaputila u Vojnu bolnicu.Dodjem,kazu nema doktora,sastanak je u toku,sjedite i cekajte.Sjedim i krvarim 15 minuta u cekaonici u bolovima i stiscem zube,nigdje doktora.Dolazi dr. Beciragic i kad me ugleda kaze sta je tako hitno da silazim sa sastanka,nigdje ne vidim lokve krviuser posted image i skinite se da Vas pregledam,ja u svlacionici jedva skidam pantalone od bolova,dolazi sestra da mi pomogne a on vristi na mene je li ja mislim da je on duzan da bude tu zbog mene i da me ceka i neka pozurim malo,ima on pametnijeg posla.Pregleda me,ja vrisnem i skocim sa onog stola a on ce meni sta sam se stisla,nije valjda da me boli,a ja njemu kazem da me i bez njega boli dovoljno.Kad je radio uzv,nije dobro stavio gel,skoro mi je kozu zgulio,kad je sve pregledao,rekao mi je bice to uredu i ostajete u bolnici,a nije mi rekao sta mi je.
Mojoj cimerici postavio pogresnu dijagnozu i htio da je posalje na carski.Na kraju se ispostavilo da ima urednu trudnocu.Meni je kao dijagnozu napisao prijevrmeni porodjaj,a kod mene se odvajala posteljica,tako da me ne bi cudilo da je i sa mnom napravio gresku.user posted image

A sljedeci pregled me primila dr.Aida Djulepa,nisam mogla vjerovati kako je blaga,mila i njezna,nista nisam osjetila.Bebu je gledala na uzv-u 30 minuta,a meni je nakon pregleda pomogla da ustanem,iako sam mogla i sama.

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Dr.Beciragic-vojna
25.12.2010 13:58:41   
Medić*
Meni je ovaj dr ostao bas u ruznom sjecanju, kad se sjetim zlo mi bude.... Pukao mi vodenjak nekad poslije ponoci, oko 02:30 otisli u bolnicu, on bio dezurni, ja sam bila sva uplasena, prvo dijete, prvi pravi ginekoloski pregled, do tada samo vaginalni i ultrazvuk preko stomaka, bas sam bila uplasena.... Kada me je krenuo pregledavati, nisam bila opustena, sasvim logicno, on se toliko iznervirao i poceo galamiti na mene ko na kakvo dijete jadno, i doslovice njegove uzasne rijeci, hajde zeno rasiri te noge nije ti 15 godina ako si mogla uzivati dok si pravila bebeu nemoj sad dramu praviti oko ovoga pregleda...toliko se gluposti napricao da sam ja ostala bez teksta... prije bi se reklo da je njemu toliko godina sa takvim rijecima i profesionalnoscu

_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu motorcycles)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Dr.Beciragic-vojna
25.12.2010 18:06:22   
mila81
Nemoj da mi dirate Bećiragića, bit ćete bjeneuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Bonton
veeseelaa

da li po istom radite sljedeće

Kada hoću zapaliti pitam prisutne da li je ok da zapalim (34%)

Uvijek se krećem desnom stranom trotoara, stepeništa i sl (19%)

nikada ne poklanjam novac (1%)

uvijek kucam kad ulazim u neku prostoriji pa čak i često kući (10%)

Hvala, molim, izvini su mi u svakoj drugoj rečenici (20%)

Ne prekidam druge dok govore (16%)


Broj svih glasova: 109

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *