|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr.Beciragic-vojna
15.7.2013 10:12:05   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Mirela_sa

Ja sam Beciragica prozvala mesaro jer kada sam se ja porodila, on je jednu zenu mucio bukvalno 5 sati jer je beba isla guzom, nije htio carski nije dao Puzicu da okrene bebu i jos na kraju kad je porod proso, ostala posteljica koju je zeni prvo pola sata nazivo radio i poslije je tek uspavao. PRavi KRETEN. A dr Aida je super samo sto je u trenutku kada sam se ja poradjala pricala na telefoni tako zena prica i meni se nasloni na stomak i ja rodih i ona se okrenu i ode nastaviti razgovor. Ne znam sad sam 15 sedmica i kad pomislim na porod prosto me strah gdje otici... Jer koliko sam cula Aida radi povremeno jer se operisala i od iole dobrih doktora samo je Nakas ostao.. Jos kad pomislim ko je direktorica zgadi mi se...



vala ja sad kad bih rađala, išla bih na jezero, rodila dvoje u Općoj, jer mi je dr. MAšić tamo bio, njega nema tamo me više ništa ne vuće, rodica mi se proodila prije 6 dan na Jezeru kaže imaju super sale i neke ekstra krevete, ono ko u inostranstvu, pa rekoh valja i to vidjeti, hahhahhaah

o bečiragiću,sve rečeno nekad prije na ovoj temi, ne volim ga ni uputu sresti

(odgovor članu Mirela_sa)
Neposredna veza do poruke: 76
   RE: Dr.Beciragic-vojna
15.7.2013 10:17:31   
Mirela_sa
hhaha jes jes, i ja razmisljam o Jezerz cula sam da je svjetski.. pa reko da i to iskusim :) ima jos vremena dok budem morala odluciti:)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 77
   RE: Dr.Beciragic-vojna
15.7.2013 10:18:45   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Mirela_sa

hhaha jes jes, i ja razmisljam o Jezerz cula sam da je svjetski.. pa reko da i to iskusim :) ima jos vremena dok budem morala odluciti:)




pa n eznamšonda šta se razmišljaš, ja ako treće rodim, to će biti za ljubav Jezera, hhhahhaahhah

(odgovor članu Mirela_sa)
Neposredna veza do poruke: 78
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *