Doktor Balić (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem



Poruka


PeggiSue -> Doktor Balić (7.2.2017 19:28:49)

Pozdrav,

Zanima me, pročitala sam ovdj dosta kritika na njegov račun, ali nije bilo termina, samo kod njeg pa am otišla njemu. On je prema meni bio komunikativan, jako pristupačan, strpljiv, često me pitao da li imam pitanja za njega.. Da li me sta zanima.. I slično.

Više puta mi je ponovio sta mi od nalaza treba ali da ne moram kod njih raditi, nego da priznaje sve nalaze. Pitao me šta ja zelim, i da je on tu da pomogne meni i onome sto ja izaberem.

Rekao mi je da imam polip, pokazao i mikrocisticne jajnike. Zatim mi je rekao da izvadim spolne hormone, i da na kontrolnom pregledu dodjem da vidimo jel polip jos tu.. Ako ne bude histeroskopija ukoliko ja zelim.

Nekako prebacila bih se kod doktorice, ali mi je glupo jer je covjek bio jako ljubazan. Kopkaju me samo kritike na njegov racun procitane ovdje. Da li neko ima pozitivna iskustva?

[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]




Alma_27 -> RE: Doktor Balić (8.2.2017 6:46:32)

Mislim da vec ima tema. Ja sam njegov.pacijent godinama. Vodio mi je dvije trudnoce od kojih je jedna bila rizicna. Osim trudnoca standardni pregledi i kontrole. Temeljit je i strucan. Ne voli kad su pacijenti na svoju ruku. Sjecam se da mi je odrzao zestoku bukvicu kad sam se naglo odebljala izmedju dvije kontrole iako mi je vec savjetovao sta da jedem (jos bila na strogom mirovanju pa se sve lijepi za tebe). On ne prica puno tokom pregleda i djeluje prilicno ozbiljno sto mozda moze odbiti neke trudnice koje zele da im se pokazuje svaka slika bebe na ekranu i svaki prstic bla bla, ali poslije mozes pitati sta god zelis. Znala sam doci s listom pitanja. Sve odgovori i pojasni. Meni sasvim dovoljno. Bitno mi je da mu vjerujem kao profesionalcu.




PeggiSue -> RE: Doktor Balić (8.2.2017 7:07:06)

Da, znam da ima ali vecina je o doktorici.. prema meni je isto tako ekstra, a kod mene se radi o problemu sa trudnocom.. tj. Borimo se za zacece...




Alma_27 -> RE: Doktor Balić (8.2.2017 15:28:15)

Sretno i da [sm=duda.gif] sto prije dodje [sm=smiley1.gif]




PeggiSue -> RE: Doktor Balić (8.2.2017 15:58:27)

uh, ne vjerujem da ce tako brzo.. Moram odstraniti polip.. :/




malena27 RR -> RE: Doktor Balić (14.2.2017 20:33:29)

http://www.ringeraja.ba/forum/m_592717/mpage_126/key_/tm.htm

postovi ce biti prebaceni na vec postojecu temu




Stranica: [1]