|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dr.Murat Djuderija
3.9.2009 12:01:49   
lila25
Pozdrav neutjesna evo ti broj na koji mozes provjeriti smjene dr.Djuderije 421-471

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: dr.Murat Djuderija
7.9.2009 10:52:56   
Anoniman
Hej drage moje bila sam kod dr. Đuderije u petak,meni je on super doktor,uradio mi ultra zvuk i ginekološki pregled,dao mi poliginax vaginalete zato što imam puno upale i Hiramicin i meni i mužu da pijemo 10 dana.
Znači drugi put mu dolazim a već mi je dao terapiju,a kod Godinjaka sam od aprila i nikad ništa nisam od terapije dobila,i već razmišljam da napustim liječenje kod Godinjaka,za mene je dr. Đuderija stvarno extra doktor,pažnju mi maksimalnu posvetio i baš me utješio za sve.
Veliki pozdrav za dr. Đuderiju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
  Neposredna veza do poruke: 27
   RE: dr.Murat Djuderija
28.9.2009 14:03:24   
Anoniman
Išla sam kod dr. Đuderije,rekao da se stanje popravlja
Bravo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28
   RE: dr.Murat Djuderija
6.10.2009 23:03:37   
frenkoza
ne mogu da ne napisem svoje iskustvo sa Djudom ( kako ga mi hadzicanke od milja zovemo )

ja sam vjerujte mi cula svakakvih prica o njemu, naravno svako ima neko svoje iskustvo....

od kad sam pocela ici ginekologu idem samo kod njega, nikad me niko drugi nije ni barno.... jednostavno imam puno puno povjerenja u tog covjeka jer znam kakav je strucnjak, a o ljudskosti da ne govorim....

istina je da zna biti malo grub, takodjer je istina da ne prica previse, ali odgovori na svako pitanje regularno....
takodjer je istina da radi 2 smjene, nekad je znao raditi od ujtru pa do ponoci, a sad mu vise ne daju nego ga u 8 istjeraju iz ambulante zato sto se ambulanta zatvara i pale se alarmi....

moja snaha je godinu i po isla privatno i placala, naplacala se, jer joj je bilo mrsko cekati kod njega, a nikako nije mogla da zatrudni.... na kraju smo je ja i mama nagovorile da ode kod njega i poslije jednog pregleda njenih i bratovih nalaza dao im je terapiju i sljedeci mjesec je vec ostala trudna....

imala bih ja puno toga jos da napisem o njemu, ali necu da ga hvalim jer i onako pola grada dolazi kod njega necu da nam se stvara jos veca guzva.....user posted image
salu na stranu meni je on SUPER SUPER SUPERuser posted image


_____________________________

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: dr.Murat Djuderija
7.10.2009 11:35:36   
Anoniman
E draga moja ja gdje budem išla pričaću o njemu,pa makar red bio do semafora u Hadžićima.

Ja sam kod dr. od avgusta i pre,pre,prezadovoljna sam njime,svakoj bi ga ženi preporučila.
On je stvarno super i svaka mu čast.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za doktora.

Doktore ako čitate ovo veliki selam za Vas od pacijentice koja Vas uputila na RR

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 30
   RE: dr.Murat Djuderija
7.10.2009 16:27:09   
Anoniman
Mislim da navraća i po meni je to OK
U svakom slučaju veliki selam za njega

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 31
   RE: dr.Murat Djuderija
8.10.2009 7:59:12   
Anoniman
Pa jest u pravu si,ali et čini mi se da nađe pet min. vjerovatno poslije 20h

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 32
   RE: dr.Murat Djuderija
13.10.2009 7:28:35   
Anoniman
Stvarno ne mogu vjerovati da ovakvih doktora ima,svaka mu čast,da Bog da mu dragi Allah dao sve što poželio,i živio nam još 100 godina,kad sam bila kod njega u ponedeljak suze me nisu pitale kad je rekao "sretno sine,držim ti fige" i obadvije ruke podigao da vidim.......

Veliki selam za najboljeg doktora user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 33
   RE: dr.Murat Djuderija
11.11.2009 9:37:37   
Mamica24
Želim ti sve najbolje i nemoj se sikirati! Ja sam isto u Hadžićima ali moju trudnoću vodi dr. Alma Pašić, ona je kontra

smjena od Djuderije pa bih ti ja posavjetovala da možda i kod nje odeš po savjet. Meni je spasila trudnoću jer sam

na početku bila užasno problematična. Bila sam jednom kod Djuderije ali sam odlučila ostati kod nje jer je

stvarno super žena. Samo hrabrno naprijed i ne brini se. BIće to Ako BOg da Sve u redu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisana poruka]
6.5.2010 8:57:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 35
   RE: dr.Murat Djuderija
6.5.2010 9:24:34   
frenkoza
hej bubo moja lijepa... evo da napisem i ja koju... kad sam otisla da me prime u bonicu - prenijela sam trudnocu - kaze glavna sestra imas li ti nekih nalaza???? STa nekih ja imam sve od prvog pregleda u zivotu do tog dana.... sve fino poredano, sortirano, pravi mali dosije..... zena zinula.... sokirala se.... pa kaze ne mogu da vjerujem da sve ovo imas.... e pa reko nama nas doktor to trazi.... kad dodjes kod njega odma te pita gdje su ti nalazi... i svake nove iskopiras u nekoliko primjeraka koji idu u tvoj karton, a originale uvijek moras imati sa sobom na uvid kad dodjes..... covjek je detaljan cuva sebe a i pacijenta.... naravno sve je ispodvlaceno markerom user posted image

p.s. bubice moja kad budes dolazila javi mi se da pijemo kaficu....


_____________________________

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 36
   [Obrisana poruka]
6.5.2010 10:35:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 37
   [Obrisana poruka]
29.5.2010 10:07:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 38
   RE: dr.Murat Djuderija
10.9.2011 21:37:29   
La Alma
Ja sam se iskreno pokajala sto sam prebacila karton kod njega...
Svi su mi ga hvalili, na spomen njegovog imena zene pricaju sa divljenjem, i kontam hajd super, ne moram svaki put ici Masicu na pregled.

Na prvom pregledu u 6. mjesecu trudnoce mi je ispisao citavu zivotnu historiju, sto  i nije toliko lose i rekao mi da kopiram 8 puta i nesto da podijelim, pa da mu donesem dio toga... ma nemam pojma nesto je bilo komplikovano. Htio me vaginalno pregledati ali ja nisam pristala. Taj isti dan mi je rekao da mi je plodna voda reducirana.
Kada sam malo vise procitala o toj temi, iskreno, zaprepastila sam se i bila sam sokirana kako mi Masic to nije nasao. Medjutim na sljedecem pregledu kod Masica, covjek nista nije vidio, i pokazao mi gdje sve ima plodne vode, i da je ima vise nego dovoljno.

Hajd kontam, omaklo se Djuderiji, umoran, iscrpljen, pune cekaonice,... ko ce ti ga znati. Uvijek se pitam zasto ne narucuje trudnice nego u poodmakloj trudnoce stoje - ne sjede jer nemaju gdje - nego stoje po 3-4-5h. Sta je sa zenama koje rade ili koje imaju jos djece...

Drugi pregled kod njega - dobila upalu srednjeg uha u 9. mjesecu i privatnik ORL mi propise Zinnat antibiotike, sirup Pholcodin i jos neke kapi,... Odem kod Djuderije po savjet za te lijekove i usput da uzmem uputnicu za porodiliste.
Prvo sto se izderao na mene sto ja pitam smijem li koristiti te lijekove, kao sta ja mislim kako se lijece neke tamo... na latinskom mi rece bolesti... isto kao da sam ja sama sebi propisivala lijekove. user posted image
Nije me ni pregledao.
I zatim mi jos propise vaginalete i to 3 odjednom da stavim user posted image hajd sto sam to prvi put koristila nego jos 3 odjednom... (ali sam stavljala 3 noci po jednu) - nisam luda, ako je doktor nek razmislja malo.
Sljedece sto me pita, " gdje su ti oni nalazi sto si trebala kopirati", ja mu dam jednu kopiju nalaza, on je uzeo i pita me gdje mi je druga kopija, ja kazem da je sa ostalim nalazima koje sam spremila za porodiliste. On se poceo derati opet, psovati i kaze "Necu ti ja dati uputnicu! Idi mi donesti nalaze". Sreca moja pa mi je torba za bolnicu bila u autu na parkingu pa sam mogla sici da to uzmem i donesem mu drugu kopiju nalaza. MM me gleda kako suza suzu stize, konta sta mi je sad pronasao.
I na kraju mi kaze da mi ne da uputnicu za porodiliste, nije mi 21 dan pred termin, ne moze on napisati da mi je prijevremeni porod,... itd da dodjem sljedece sedmice po nju.

I sad kontam, ne daj Boze da sam mu dosla traziti uputnicu za pregled kod Masica... user posted image

Tako da sam od njega digla ruke... samo za BAS NE DAJ BOZE, ne isplati se ni cekati, ni kopirati tolike nalaze i jos misliti o svemu tome kad ti je puna glava drugih stvari. Ja imam uredno slozene nalaze i od drugih doktora, pa sto bi mi on nametao svoj rezim.
Cak sam cula da je jedno vrijeme drzao neku svoju "vladavinu", istjerao sve doktorice i on sam radio, medjutim to je vise rekla-kazala, ne znam koliko je to tacno.



_____________________________

Pile moje malo 18.4.2012.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: dr.Murat Djuderija
27.11.2012 19:08:49   
irmela salih
user posted image dr.Djuderija je extra.covjek,i ginekolog bila sam kod raznih ginekologa al ravnog mu nema

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: dr.Murat Djuderija
27.11.2012 19:11:38   
irmela salih
user posted image user posted image

_____________________________

IRMELA I SALIH

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: dr.Murat Djuderija
2.12.2012 15:24:48   
_nina_
Ja sam sada u 5 mjesecuuser posted image i od pocetka idem samo kod dr Dzuderije, meni je fantastican...jesam znala cekati od 9 ujutro do 18:00h ali se isplati...covjek je detaljan i samo sam do sad o njemu cula rijeci hvale, nista drugo user posted image

(odgovor članu irmela salih)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: dr.Murat Djuderija
2.12.2012 17:34:01   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: _nina_

Ja sam sada u 5 mjesecuuser posted image i od pocetka idem samo kod dr Dzuderije, meni je fantastican...jesam znala cekati od 9 ujutro do 18:00h ali se isplati...covjek je detaljan i samo sam do sad o njemu cula rijeci hvale, nista drugo user posted image



uz dužno poštovanje, ovo zaista zvuči ne reačlnoo od 9 do 18

(odgovor članu _nina_)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: dr.Murat Djuderija
2.12.2012 20:13:14   
D_K

IZVORNA PORUKA: mama alma RR


IZVORNA PORUKA: _nina_

Ja sam sada u 5 mjesecuuser posted image i od pocetka idem samo kod dr Dzuderije, meni je fantastican...jesam znala cekati od 9 ujutro do 18:00h ali se isplati...covjek je detaljan i samo sam do sad o njemu cula rijeci hvale, nista drugo user posted image



uz dužno poštovanje, ovo zaista zvuči ne reačlnoo od 9 do 18


srijeda mu je 'dan za trudnice' i fakat se toliko ceka.. radi po dupu smjenu, pocne ujutro i kad zavrsi.. ja sam znala zavrsiti malo prije 20:00 a nisam zadnja na redu..
ja se opet pridruzujem hvalama. user posted image


_____________________________

Onaj pogled :))))

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: dr.Murat Djuderija
2.12.2012 20:20:52   
M kao Mama
ostadoh bez teksta, mislim pa kooliko to bude trudnica, mislim i ja sam kod Mašića znala čekati, jedno dva i po sata najviše jer je bio hitno u sali, ali ipal od 9 do 18 ostadoh paf, jel se žene naruče ili sve šuture dolaze, koliko traje pregled,?????????????????

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: dr.Murat Djuderija
3.12.2012 10:36:39   
D_K

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ostadoh bez teksta, mislim pa kooliko to bude trudnica, mislim i ja sam kod Mašića znala čekati, jedno dva i po sata najviše jer je bio hitno u sali, ali ipal od 9 do 18 ostadoh paf, jel se žene naruče ili sve šuture dolaze, koliko traje pregled,?????????????????


zene znaju i predati knjizicu pa doci poslije a neke i sjede i cekaju..
pregled, ne znam bas koliko traje, on obicno radi sve, vaginalni, UZ, jos dok on sve nalaze iskuca, traje to pofino..


_____________________________

Onaj pogled :))))

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: dr.Murat Djuderija
3.12.2012 10:52:26   
EEDITH
user posted image user posted image user posted image i još,to je i moj doktor.
svo to čekanje vrijedi svake sekunde.meni vodio 2 trudnoće.
detaljan je,ali ima puno pacijenata,i nikoga neće vratiti bez obzira odakle da dođe,a Hadžići su prilično velika općina
još jednom pohvale

_____________________________

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: dr.Murat Djuderija
3.12.2012 13:47:11   
hampsi
IZVORNA PORUKA: La Alma

Na prvom pregledu u 6. mjesecu trudnoce mi je ispisao citavu zivotnu historiju, sto  i nije toliko lose i rekao mi da kopiram 8 puta i nesto da podijelim, pa da mu donesem dio toga... ma nemam pojma nesto je bilo komplikovano.

Uvijek se pitam zasto ne narucuje trudnice nego u poodmakloj trudnoce stoje - ne sjede jer nemaju gdje - nego stoje po 3-4-5h.

Drugi pregled kod njega - dobila upalu srednjeg uha u 9. mjesecu
On se poceo derati opet, psovati


E izvini ali ja moram komentarisati ovo tvoje.
Po meni uopste nije lose sto pita za tu "zdravstvenu" historiju, niti jedan drugi dr ne odvaja vrijeme za to, niti ga zanima a neke stvari mogu biti od velikog znacaja u slucaju "ne daj Boze". To sto trazi vise kopija, ja sam skontala da dio ide u karton a dio on ima kod sebe, i tebi da ostane kopija ako zatreba (ne mogu se bas sjetiti)
Ovo drugo- nije on pravio cekaonicu i stavio onoliko stolica koliko ih ima. Zenama nije mrsko stajati, kome je stalo do onoga sto nosi u sebi ...
Upalu uha nisi dobila od njega zaboga, stvarno bez veze
Ovo zadnje user posted image
Stvarno, stvarno, stvarno mislim da to nikada ne bi uradio. Kod mene bila kriticna trudnoca, visila u Hadzicima, i nikada nisam prisustvovala necemu takvom. A na ona vrata se vala bas sve cuje.
Dr Djuderija je 1/1 kao i dr Masic. Tebi se ne svidja, meni i nekim drugim zenama da i tako ide ali bas pljuvati po njemu za sta on nije kriv ...

< Poruku je uredio hampsi -- 3.12.2012 13:49:49 >


_____________________________

Takva sam kakva sam

(odgovor članu La Alma)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: dr.Murat Djuderija
13.12.2012 12:28:03   
_nina_

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ostadoh bez teksta, mislim pa kooliko to bude trudnica, mislim i ja sam kod Mašića znala čekati, jedno dva i po sata najviše jer je bio hitno u sali, ali ipal od 9 do 18 ostadoh paf, jel se žene naruče ili sve šuture dolaze, koliko traje pregled,?????????????????


Doktor naručuje, sve zavisi koliko žena naruči taj dan, a iskreno mislim da ni on sam ne zna koliko ih naruči. Fazon je što zna biti hitnih slučajeva, taj dan kad sam od 9 do 18.00 čekala imao je 3 hitna slučaja i naravno da se niko neće buniti što primi žene preko reda...a što se samog pregleda tiče, ultrazvuk traje nekih 10-15 minuta, s tim da ako treba nalaze pregledati onda završi sve žene sa UZ i onda one koje su došle samo radi nalaza dođu zadnje na red.. meni je prva trudnoća a čula sam od ovih kojima dr. Džuderija vodi već drugu trudnoću da kad su otišle na porod svi su ih dočekali baaaaš fino jer je on jako cijenjen dr. a žene kojima on vodi trudnoću imaju apsolutno sve nalaze i slike UZ do poroda pa im je i to + kad odu da se porode.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 49
   [Obrisana poruka]
13.12.2012 12:37:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu _nina_)
  Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *