|
majuša -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (3.5.2013 21:27:37)
|
IZVORNA PORUKA: lavsaturn Maja Doboj Poslala sam ti PP. Djevojke moje, nemam jos nikakvih simptoma, malo ziga jajnik, ali ne strasno, a do Uto.ima jos puuuuuno tako da me prvo nervoza ispunila, a danas sam tako nesto smirena da je za nepovjerovati.Da li je neka od vas radila kucni test? Da li se dan ET racuna ili je to nulti dan, kao i dan aspiracije? [/quot Draga Lavsaturn izgleda da smo samo ti i ja ovdje?!Ja ne bi željela da kvarim ničije raspoloženje pred prestojeći praznik( naravno, onima koji slave ali i onima koji idu u goste kao i onima koji ništa od toga ne rade) ali moji simptomi su katastrofa.Tj. jutrošnji, današnji i večerašnji.Pokušala sam da ne mislim;ofarbala sam divna jaja( voljela bi da ih samo vidite, uživam u tome), šetala sam, družila se sa pozitivnim ljudima ali bolovi u stomaku kao PMS su stalno prisutni.Osjećam da ću svaki čas procuriti.Katastrofa.Bila sam super do jutros, boljele me grudi ali to je sve.Mislim....Neko reče da je rano za simptome ali kod mene ih ima i ne mogu se ignorisati.Raspoloženje mi je splasnulo, glumim pred mužem ali vidim da je i on raspoloženja ravnog nuli. Nisam radila kućni test.Kao prvo je rano , kao drugo neću ga ni raditi jer sam se milion puta razočarala( zaradili su proizvođači na meni).Meni bi beta trebala biti u četvrtak , 11 dan. ET SE RAČUNA KAO NULTI DAN.Ljubim vas sve
|
|
|
|